Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Algeria mbukak maneh sawetara lelungan udara internasional kanthi penerbangan Prancis, Turki, Spanyol lan Tunisia

Algeria mbukak maneh sawetara lelungan udara internasional kanthi penerbangan Prancis, Turki, Spanyol lan Tunisia
Algeria mbukak maneh sawetara lelungan udara internasional kanthi penerbangan Prancis, Turki, Spanyol lan Tunisia
ditulis dening Harry Johnson

Penumpang mlebu kudu dikarantina ing hotel sing ditunjuk suwene limang dina sawise kebangkrutan, minangka bagean saka protokol kesehatan nglawan COVID-19.

  • Aljazair mbukak maneh lelungan udara internasional karo Prancis
  • Aljazair nerusake lalu lintas udhara Turki
  • Algeria ngluncurake maneh link udara karo Spanyol

Pejabat pamrentah Aljazair ngumumake yen sawise penutupan 14 wulan, negara kasebut sebagian mbukak maneh lelungan udara internasional, kanggo kaping pisanan wiwit pecah pandemi COVID-19 ing Maret 2020.

Penerbangan kaping pisanan saka Prancis, kanthi 299 penumpang, mlebu ing Bandara Internasional Algiers dina selasa awan.

Rencana pambukaan kasebut kalebu limang penerbangan saben dinane menyang lan saka papat negara, kalebu Prancis, Turki, Spanyol lan Tunisia, miturut pamrentah Aljazair.

Penumpang mlebu kudu dikarantina ing hotel sing ditunjuk suwene limang dina sawise kebangkrutan, minangka bagean saka protokol kesehatan nglawan COVID-19.

Kangge, Algeria nglaporake 305 kasus COVID-19 anyar sajrone 24 jam pungkasan, nambah jumlah kasus sing dikonfirmasi dadi 129,318. Wolung korban korban jiwa kacathet, sing nyebabake korban jiwa dadi 3,480 jiwa.