Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Sandal Resorts Barbados: Para tamu sing dibukak lan sambutan

Sandal Resorts Barbados: Para tamu sing dibukak lan sambutan
Sandal Resor Barbados

Apa sing diarani Ketua Eksekutif Internasional Sandals Resorts, Adam Stewart, minangka sawijining landmark nalika 2 hotel Barbados dibukak maneh wulan kepungkur, sing terakhir ditindakake wiwit pandemi teka setaun kepungkur.

  1. Ing tanggal 14 Mei 2021, Sandal Barbados lan Sandal Royal Barbados mbukak gendera kanggo menehi tandha yen dibukak maneh.
  2. Kajaba Sandal Royal Bahamian sing saiki direnovasi, kabeh resort Sandals saiki wis mbukak lan nyambut tamu.
  3. Sandal wis nyebabake upaya pambukaan ing saindenging Karibia lan nemtokake standar babagan cara nampani para pelancong kanthi aman lan sukses.

"Dina iki minangka dina penting kanggo Sandals Resorts International, sing pertama kaline wiwit pandemi, mula kita operasional ing saben tujuan Karibia sing dilayani," ujare Stewart. "Iki minangka bukti tumrap tim sing luar biasa, para tamu lan penasihat perjalanan sing setya, sing percaya marang merek kita supaya janji bakal menehi kesehatan lan keamanan para pelanggan."

Kabeh Sandal Resor, kajaba Sandal Royal Bahamian, sing ngalami transformasi ekstensif lan bakal dibukak maneh tanggal 4 November, mbukak lan operasional kanthi lengkap. Kabeh 3 Resor Pantai, kanthi lokasi ing Jamaika lan Turki lan Caicos, uga mbukak.

"Kita seneng banget bisa kerja maneh ing kabeh tujuan sing digunakake ing Karibia. Lan nalika seneng banget nampani para tamu lan nylametake panjaluk gaya kemewahan kalebu plancongan, uga nyenengake nalika ngerti manawa kita bagean saka mesin pariwisata sing bakal nggawa kesempatan nyata lan migunani kanggo anggota tim. lan komunitas Karibia sing luwih gedhe. Kita bangga bisa ngasilake upaya pambuka ing saindenging Karibia lan nemtokake standar babagan cara nampani para turis kanthi aman lan sukses. Pancen dina sing apik banget lan mung wiwitan, ”jarene Stewart.

Barbados minangka papan lokal, sejarah sing apik, lan macem-macem olahraga lan kegiyatan. Karo malang biasa sing ngganti dramatically saka siji kutha kanggo sabanjure, saben lokal kagungan jangkah merata sundry, aturan aktivitas lan hiburan kanggo pecinta alam, klub-goers, lan petualang memper. Permata eksotik iki mbukak guwa-guwa jero lan alas pedunung kethèk ing watu karang sing watu, pantai pasir putih, lan segara sing mencorong. Barbados nawakake 2 resort mewah khusus khusus wong diwasa, sing nampilake sandal ing ndhuwur atap, taman bir kerajinan pertama, lan restoran gourmet ing 18 restoran unik.

Saliyane 2 resort ing Barbados, tamu uga olèh ing Bahama ing Emerald Bay; Jamaika ing Montego Bay, Royal Caribbean, Negril, South Coast, Ochi, lan Royal Plantation; Antigua ing Grande Antigua; Saint Lucia ing Kabupaten La Toc, Grande St. Lucia, lan Pantai Halcyon; lan Grenada ing St. George kang, Grenada.

Warta liyane babagan Sandal

#bajangbali