Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Turisme Tropis Utara Queensland milih anggota dewan sing anyar

Turisme Tropis Utara Queensland milih anggota dewan sing anyar
Turisme Tropis Utara Queensland milih anggota dewan sing anyar

Turisme Tropis Utara Queensland (TTNQ) wis milih John O'Sullivan, CEO Experience Co, dadi Direksi.

  1. CEO Plancongan sing berpengalaman gabung karo Direksi TTNQ.
  2. Wilayah Queensland Lor Tropis paling misuwur minangka gapura ing Great Barrier Reef sing terdaftar ing Warisan Dunia lan Hutan Hutan Tropis Wet.
  3. Pariwisata minangka pendorong ekonomi utama ing wilayah kasebut lan perusahaan nomer siji kanthi siji saka 5 wong makarya ing pariwisata.

Ketua TTNQ Ken Chapman ujar manawa Dewan seneng nampani Pak O'Sullivan sing pengalaman pemasaran nggawe dheweke dadi anggota dewan sing luar biasa.

"John dadi kepala pariwisata sing akeh banget, lan duwe pengalaman pemasaran sing fenomenal," jarene.

Pak O'Sullivan duwe pengalaman luwih saka 25 taun ing sektor pariwisata lan industri sing ana gandhengane kalebu Direktur Utama Pariwisata Australia kanggo 5 taun.

Dheweke nyekel peran eksekutif senior karo Federasi Sepak Bola Australia, Acara Queensland, lan Fox Sports, lan duwe kapabilitas lan pengalaman kepemimpinan sing akeh ing sektor olahraga, hiburan, media, lelungan, lan pariwisata ing panggung lokal lan global.