Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Pariwisata Italia bakal nglayar segara karo Costa Cruises

Pariwisata Italia bakal nglayar segara karo Costa Cruises
LR - HE Omar Obaid Alshamsi, Paolo Glisenti lan Mario Zanetti sawise Costa Cruises mlebu paviliun Italia ing Expo Dubai

Pariwisata Italia sing diwakili liwat paviliun Italia bakal menyang Expo 2020 Dubai ing UAE ing Costa Cruises.

  1. Expo 2020 dijadwalake dadi World Expo sing dianakake Dubai ing UAE wiwit taun 2020, nanging amarga COVID-19, tanggal-tanggal anyar tanggal 1 Oktober 2021 - 31 Maret 2022.
  2. Kesepakatan antarane perusahaan Italia lan Komisioner partisipasi Italia ing Expo Dubai 2021 ditandatangani ing Civitavecchia, ing kapal utama "hijau" Costa Smeralda.
  3. Acara kasebut nuduhake partisipasi luar biasa saka penyanyi Italia Annalisa.

Persetujuan kasebut ditandatangani dening Mario Zanetti, General Manager Costa Cruises, lan dening Komisaris Paolo Glisenti, ing ngarsane duta besar UAE menyang Italia, HE Omar Obaid Alshamsi.

"Ana ing Paviliun Italia ing Expo Dubai minangka sumber kebanggaan sing gedhe banget kanggo kita, uga tandha nyata lan nyata saka restart pariwisata lan sistem negara," jarene Zanetti. "Kapal kita nggawa kaendahan Italia ing saindenging jagad, lan kita seneng terusake crita iki ing Dubai, ing acara penting kelairan maneh, kanthi protagonis merek liyane sing paling apik ing Italia.

"Expo bakal dadi papan rapat lan diskusi babagan masalah penting kanggo mbesuk kayata pengembangan pariwisata berkelanjutan lan inklusif, sing perusahaan kita pengin dadi pimpinan lan conto kanggo kabeh sektor, kanggo mbantu nggawe nilai ekonomi lan kanggo tujuan kita kanthi jeneng inovasi, ngurmati budaya lan lingkungan. ”

Supaya para tamu bisa ngrasakake Expo lan ngunjungi Paviliun Italia, wiwit tanggal 17 Desember 2021 nganti pertengahan Maret 2022, perusahaan kasebut bakal nyedhiyakake kapal anyar Costa Firenze, dibangun dening Fincantieri ing Marghera lan didedikake kanggo Renaissance Florentine, ing Teluk Arab.