Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Warisan Bahamian bakal dirayakake ing game Miami Marlins tanggal 12 Juni 2021

Warisan Bahamian bakal dirayakake ing game Miami Marlins tanggal 12 Juni 2021
Warisan Bahamian dirayakake

Bahamians saindhenging Florida, Amerika Serikat sing luwih jembar, lan Bahama disaranake nggawa drum lan panji kulit wedhus, menyang game perayaan Warisan Bahamian khusus karo Miami Marlins dina Setu, 12 Juni 2021, jam 4:10 kanthi utangan .Depot Park ing Miami , Florida

  1. Budaya Junkanoo lan Bahamian Jazz Chisholm saka Marlins bakal nyorot acara khusus kasebut.
  2. Sorotan game kasebut bakal ngurmati pemain Baseball Major League Miami Marlins, Jasrado "Jazz" Chisolm Jr., warga Nassau, Bahama. 
  3. Perayaan postgame sing nampilake lagu-lagu Bahaman populer bakal dileksanakake dening grup Bahamian Steel Band Delight. 

Game bisbol ing endi Miami Marlins bakal nempuh Atlanta Braves diajab bisa ngrayakake warisan lan budaya sing akeh ing Bahama bebarengan karo hubungan sing raket karo komunitas Miami. Perayaan kasebut bakal tampil karo musik Bahama sing pulsating lan irama, lan kinerja Junkanoo sing rame wiwit jam 3 sore nampilake The Bahamas Junkanoo Revue of Miami lan Junkanooers Barabbas Woodside, Langston Longley, Ronnie Sands lan Pluckers Chipman.

Sorotan game kasebut bakal ngurmati pemain Baseball Major League Miami Marlins, Jasrado "Jazz" Chisolm Jr., 23 taun, warga Nassau, Bahamas. Jazz minangka pemain Bahama pisanan sing duwe franchise Marlins lan mung dadi wong ketujuh Bahamian, sing main ing Baseball Liga Utama.

Perayaan postgame sing nampilake lagu-lagu Bahaman populer bakal dileksanakake dening grup Bahamian Steel Band Delight. 

Perayaan Warisan minangka inisiatif kolaboratif dening Miami Marlins, Kantor Konsulat Jenderal Bahamas (Miami), Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama, Bahamasair, Otoritas Olahraga Nasional (NSA) Bahama lan Asosiasi Baseball Bahamas (BBA).

"Minangka tujuan, Kepulauan Bahama misuwur ing saindenging jagad amarga srengenge, pasir, segara lan olahraga. Sajrone pirang-pirang taun, kita kerja sama karo macem-macem entitas olahraga elit, sing para pemain, kulawarga lan kanca-kanca nate ngalami langsung, kaendahan sing apik ing negara kita lan keramahan sing anget. Kita tetep mutusake upaya kanggo ngupayakake warisan Bahama sing unik lan sugih, liwat kemitraan kasebut, dipromosekake banget lan Bahama dikenal minangka tujuan utama pariwisata olahraga ing Karibia. Makarya kanthi sukses karo organisasi kaya Miami Marlins wis mbantu kita banget, "ujare Ibu Linda Mackey, Konsul Jenderal, Konsulat Jenderal Bahama (Miami).

Perdana Menteri, Sing Paling Hon. Hubert Minnis bebarengan karo pejabat pemerintah liyane wis diundang dening organisasi Marlins kanggo melu acara kasebut.

Tautan promosi khusus digawe kanggo diaspora Bahamia kanggo tuku tiket kanggo game kasebut lan nampa kaos "Bahamian Heritage Chisolm Jr. T-shirt" sing bakal digunakake ing game kasebut. Sumbangan kanggo BBA lan akses menyang band Junkanoo sing premame lan pagelaran Steel Band Delg postgame kalebu ing paket promosi. Tiket game umum ora menehi akses menyang pamiarsa kaos Perayaan Warisan Bahamian sing eksklusif. Tautan kasebut yaiku: 


Pahargyan Warisan Bahamian - NSA (fevo.com)

Perayaan Warisan Bahamian - BBA (fevo.com)

Bahamasair uga wis nggawe paket Warisan perjalanan khusus kanggo game kanggo wong sing lelungan menyang Florida saka Nassau lan Freeport. Tiket, nggunakake kode promo 00MXDF1F lan dituku ing bahamasair.com, yaiku $ 270.09 saka Nassau menyang Miami utawa Fort Lauderdale lan $ 266.17 saka Freeport menyang Fort Lauderdale lan kalebu transportasi maskapai, tiket game, Kaos Warisan, lan hiburan postgame.

Wong Bahamian disaranake nggawa drum kulit gendhing lan panji. Pabrik swara, kalebu bel lan instrumen angin, dilarang banget ing stadion.

Babagan BAHAMAS

Kanthi luwih saka 700 pulau lan teluk lan 16 tujuan pulau sing unik, Bahama mung ana 50 mil saka pesisir Florida, sing nyedhiyakake plancongan sing gampang sing ngeterake para pelancong adoh saka saben dinane. Kapuloan Bahama duwe kegiyatan mancing, nyilem, prahu, birding, lan kegiyatan ing saindenging jagad, ewonan mil saka banyu lan pantai sing paling apik ing bumi sing nunggu kulawarga, pasangan lan petualang. Jelajahi kabeh pulau sing ditawakake www.bahamas.com utawa ing Facebook, YouTube or Instagram kanggo ndeleng sebabe Luwih Apik ing Bahama.

Warta liyane babagan Bahama