Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Heathrow sukses nggabungake bahan bakar penerbangan berkelanjutan menyang operasine

Heathrow sukses nggabungake bahan bakar penerbangan berkelanjutan menyang operasine
Heathrow sukses nggabungake bahan bakar penerbangan berkelanjutan menyang operasine
ditulis dening Harry Johnson

Bahan bakar penerbangan berkelanjutan kanggo sebagian nggunakake jet Heathrow nalika bandara mindah kanggo nyuda emisi.

  • Nggarap Vitol Aviation lan Neste, Heathrow dadi bandara utama Inggris pertama sing sukses nggabungake bahan bakar penerbangan berkelanjutan (SAF) dadi distribusi bahan bakar.
  • Sadurunge KTT G7, bahan bakar kasebut bakal dicampur dadi pasokan bahan bakar utama bandara hub Inggris wiwit 3 Juni
  • Pasokan, padha karo bahan bakar sing dibutuhake kanggo tenaga antarane penerbangan jangka pendek 5-10, tujuane kanggo dadi bukti konsep supaya SAF bisa digunakake luwih maju

Heathrow wis sukses nggabungake bahan bakar penerbangan berkelanjutan (SAF) menyang operasine, sadurunge KTT G7. Nggarap Vitol Aviation lan Neste MY Sustainable Aviation Fuel ™, bahan bakar kasebut bakal dilebokake ing pasokan bahan bakar utama bandara dina iki, lan dicampur kanggo digunakake ing penerbangan sing mbukak ing Heathrow sajrone sawetara dina sabanjure. Nalika pasokan bahan bakar bisa uga cukup sithik - padha karo momotan penerbangan jangka pendek 5-10 - pangiriman komersial iki bakal nggawe bukti konsep ing bandara paling gedhe ing Inggris. Nggayuh tonggak sejarah iki minangka langkah pertama sing penting kanggo nduduhake marang Pamrentah manawa teknologi kasebut bakal bisa nyuda karbon saka penerbangan sajrone kerangka kebijakan sing bener kanggo insentif sing ditindakake kanthi skala.

Keahlian Vitol Aviation ing penanganan khusus bahan bakar jet bakal dikombinasikake karo kemampuan produksi SAF sing unggul ing pasar. Neste MY SAF diproduksi 100% saka sampah sing bisa dianyari lan sustainable lan bahan baku residu, kayata minyak goreng bekas, lan limbah lemak kewan lan iwak. Bahan bakar Penerbangan Berkelanjutan Neste MY kanthi bentuk sing rapi lan sajrone siklus urip, nyuda nganti 80% emisi gas omah kaca dibandhingake panggunaan bahan bakar jet fosil.

Nambah panggunaan Bahan Bakar Penerbangan Berkelanjutan (SAF) minangka alat utama ing dekarbonisasi penerbangan. Bebarengan karo teknologi liyane, nawakake cara kanggo nggayuh penerbangan nul net sesuai karo Perjanjian Paris. Nalika nyedhaki COP26 ing Glasgow saiki dadi wayahe Pamrentah, investor lan industri kanggo kolaborasi kanggo nambah panggunaan SAF kanggo njamin momentum nyata ing dasawarsa iki.

Pengumuman dina iki minangka langkah sabanjure ing Heathrow lan rencana sektor penerbangan Inggris kanggo nul net. Kanggo nggayuh produksi SAF kanthi cepet, Heathrow njaluk Pamrentah Inggris kanggo nyetel mandat sing nambah sing mbutuhake minimal 10% panggunaan SAF dening maskapai ing taun 2030, nambah paling ora 50% ing taun 2050. Iki kalebu insentif komersial kanggo maskapai kanggo stimulasi permintaan lan investasi investasi, lan kanggo mbantu njamin Inggris dadi prioritas utama produksi SAF.

Heathrow wis melu mitra, kalebu maskapai nalika nindakake SAF, saengga pusat UK bisa nggayuh tujuane dadi salah sawijining bandara paling berkelanjutan ing saindenging jagad. 58% maskapai Heathrow kanthi gerakan lalu lintas udhara komitmen karo panggunaan SAF 10% ing taun 2030. Panitia Komite Perubahan Iklim kanggo panggunaan SAF ing taun 2030 yaiku 7%, sing nuduhake penerbangan Heathrow wis 84% ​​arep nyedhaki proyeksi iki.