Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Bandara Budapest: Mlumpat saka Budapest menyang pulau Kos ing Yunani kanthi Wizz Air

Bandara Budapest: Mlumpat saka Budapest menyang pulau Kos ing Yunani kanthi Wizz Air
Bandara Budapest: Mlumpat saka Budapest menyang pulau Kos ing Yunani kanthi Wizz Air
ditulis dening Harry Johnson

Operator paling gedhe ing bandara Eropa Wétan Tengah dikonfirmasi dina iki bakal ngluncurake layanan kaping pindho saben minggu menyang kutha pelabuhan sing dikenal amarga pasisir pasir sing akeh.

  • Bandara Budapest ngumumake pangembangan jaringan rute luwih lanjut
  • Wizz Air nambah tautan anyar menyang pulau Kos ing Yunani
  • Wizz Air bakal ngluncurake layanan kaping pindho saben minggu menyang kutha pelabuhan Yunani

Mung sawetara minggu kebangkitan layanan udara ing Bandara Budapest, gerbang Hongaria ngumumake pangembangan jaringan rute kanthi tambahan link anyar Wizz Air menyang pulau Kos ing Yunani. Ndhukung ekspansi ulang basis omah, maskapai biaya murah (ULCC) wis negesake wiwitan koneksi paling anyar wiwit tanggal 16 Juli, kanthi kursi saiki bakal didol.

Maskapai penerbangan paling gedhe ing Eropa Tengah ing Eropa Tengah negesake saiki bakal ngluncurake layanan kaping pindho saben minggu (Senin lan Jumuah) menyang kutha pelabuhan sing dikenal amarga akeh pasisir. Tujuan anyar kanggo bandara lan maskapai, Wizz Air ora nemoni kompetisi langsung ing rute kasebut, ngluncurake 11 ing Budapestth link menyang Yunani amarga Kos gabung karo Athena, Chania, Corfu, Heraklion, Mykonos, Preveza, Rhodes, Santorini, Tesalonika, lan Zakynthos.

"Pengumuman Wizz Air bakal ngubungake kita menyang titik putih ing peta rute, sadurunge durung nate menehi layanan menyang pulau sing apik banget iki. Kita seneng banget yen maskapai iki milih kita dadi salah sawijining bandara pertama sing bakal nyambung menyang Kos, ”ujare Balázs Bogáts, Kepala Pengembangan Penerbangan, Bandara Budapest. "Nalika ndeleng macem-macem resumption layanan ing jaringan, kepenak uga negesake tujuan sing anyar lan apik kanggo nambah panyambungan sajrone wulan ngarep. Kita kerja keras kanggo ngasilake apa sing ditawakake para penumpang lan bisa nyakup pulau Yunani sing misuwur banget ing musim panas minangka dorongan sing cukup kanggo jadwal kita, ”tambah Bogáts.