Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

United Airlines kanggo tuku 15 jet supersonik saka Boom Supersonic

United Airlines kanggo tuku 15 jet supersonik saka Boom Supersonic
United Airlines kanggo tuku 15 jet supersonik saka Boom Supersonic
ditulis dening Harry Johnson

Miturut syarat kesepakatan kasebut, United Airlines bakal tuku 15 maskapai 'Overture' Boom, sawise Overture memenuhi persyaratan keamanan, operasi lan keberlanjutan sing dituntut United, kanthi opsi kanggo 35 pesawat tambahan.

  • United nambahake kacepetan supersonik kanthi perjanjian anyar
  • United dadi maskapai penerbangan pertama AS sing mlebu perjanjian komersial karo Boom Supersonic
  • Pesawat anyar bakal nyuda setengah wektu lelungan dadi setengah nganti 100% bahan bakar penerbangan berkelanjutan

United Airlines dina iki ngumumake perjanjian komersial karo perusahaan aerospace sing berbasis ing Denver Boom Supersonic kanggo nambah pesawat menyang armada global uga minangka inisiatif keberlanjutan koperasi - pamindhahan sing memfasilitasi langkah maju kanggo ngasilake kacepetan supersonik menyang penerbangan.

Miturut syarat-syarat perjanjian, Airlines bakal tuku 15 maskapai 'Overture' Boom, sawise Overture memenuhi persyaratan keamanan, operasi lan keberlanjutan sing dituntut United, kanthi pilihan kanggo 35 pesawat tambahan. Perusahaan-perusahaan kasebut bakal kerja sama kanggo memenuhi persyaratan kasebut sadurunge dikirim. Sawise operasional, Overture bakal dadi pesawat komersial gedhe pertama dadi karbon net-nol wiwit dina kaping pisanan, dioptimalake kanggo mbukak bahan bakar penerbangan berkelanjutan (SAF) 100%. Iki dijadwalake bakal diluncurake ing taun 2025, mabur ing taun 2026 lan samesthine bakal nggawa penumpang ing taun 2029. United lan Boom uga bakal kerja sama kanggo nyepetake produksi pasokan SAF sing luwih gedhe.

"United nglajengake lakune kanggo nggawe maskapai sing luwih inovatif, berkelanjutan lan kemajuan teknologi saiki nggawe luwih cocog yen kalebu pesawat supersonik. Visi Boom kanggo masa depan penerbangan komersial, dikombinasikake karo jaringan rute paling kuat ing industri ing saindenging jagad, bakal menehi para wisatawan bisnis lan plancongan akses menyang pengalaman penerbangan sing hebat, "ujare CEO United, Scott Kirby. "Misi kita mesthi nyambungake wong lan saiki makarya karo Boom, kita bakal bisa nindakake kanthi skala sing luwih gedhe."

Bisa mabur kanthi kecepatan Mach 1.7 - tikel kaping pindho, pesawat paling cepet saiki - Overture bisa nyambung luwih saka 500 tujuan sajrone meh setengah wektu. Antarane akeh rute potensial kanggo United yaiku Newark menyang London mung telung setengah jam, Newark menyang Frankfurt sajrone patang jam lan San Francisco menyang Tokyo mung nem jam. Overture uga bakal dirancang kanthi fitur kayata layar hiburan ing kursi, papan pribadi sing akeh, lan teknologi tanpa kontak. Makarya karo Boom minangka komponen strategi United kanggo investasi teknologi inovatif sing bakal nggawe masa depan perjalanan udara sing luwih sustainable.

"Perjanjian tuku pertama kanggo pesawat supersonik karbon nol-nol minangka langkah penting kanggo misi kita kanggo nggawe donya sing luwih gampang diakses," ujare Blake Scholl, pangadeg lan CEO Boom Supersonic. "United lan Boom duwe tujuan umum - kanggo nggabungake jagad kanthi aman lan lestari. Kanthi kacepetan kaping pindho luwih cepet, penumpang United bakal ngrasakake kabeh kaluwihan urip sing dienggo kanthi pribadi, wiwit saka hubungan bisnis sing luwih jero lan produktif nganti plancongan sing luwih dawa, luwih santai nganti tujuan sing adoh. "