Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Boeing lan Alaska Airlines nggawe pesawat luwih aman lan luwih lestari

Boeing lan Alaska Airlines nggawe pesawat luwih aman lan luwih lestari
Boeing lan Alaska Airlines nggawe pesawat luwih aman lan luwih lestari
ditulis dening Harry Johnson

Boeing lan mitra Alaska Airlines ing program ekoDemonstrator Boeing paling anyar.

  • Winglets Teknologi Lanjut ing kulawarga 737 MAX sing nyuda panggunaan bahan bakar lan emisi
  • Aplikasi iPad sing nyedhiyakake cuaca nyata lan data liyane menyang pilot, ningkatake efisiensi bahan bakar lan nyuda CO2 emisi.
  • Sistem kamera ing 777X anyar sing bakal ningkatake keamanan kanthi mbantu pilot ngindhari alangan ing lemah

Boeing lan Alaska Airlines dina iki ngumumake yen dheweke kerja sama karo program ecoDemonstrator Boeing paling anyar lan bakal nyoba tes babagan 20 teknologi ing 737-9 anyar kanggo ningkatake keamanan lan kesinambungan perjalanan udara.

Ing penerbangan wiwit musim panas iki, Boeing lan Maskapai Alaska bakal nyoba agen pemadam kebakaran tanpa halon anyar sing nyuda efek ing lapisan ozon, ngevaluasi mesin nacelle sing dirancang kanggo nyuda swara lan netepke sidewalls kabin sing digawe saka bahan daur ulang, ing antarane proyek liyane.

"Kita duwe sejarah kerja sama karo Boeing kanggo ningkatake teknologi penerbangan, keamanan lan efisiensi bahan bakar," ujare Diana Birkett Rakow, wakil presiden Alaska Airlines, urusan umum lan keberlanjutan. "Alaska Airlines mabur menyang sawetara wilayah sing paling apik lan geografis ing saindenging jagad lan kita setya golek cara kanggo nyuda pengaruh iklim ing jaringan. Iki bisa digunakake karo Boeing kanggo akselerasi inovasi ing program ecoDemonstrator, supaya kita bisa menehi kontribusi kanggo masa depan masyarakat global sing luwih berkelanjutan. ”

Wiwit taun 2012, program ecoDemonstrator wis nyepetake inovasi kanthi njupuk meh 200 teknologi sing janjeni saka laboratorium lan nyoba ing udara kanggo ngatasi tantangan kanggo industri penerbangan lan nambah pengalaman penumpang.

"Boeing duwe komitmen kanggo terus ningkatake keamanan udara lan kinerja lingkungan produk," ujare Stan Deal, presiden lan CEO Pesawat Boeing Komersial. "Kita bangga bisa kolaborasi karo pelanggan kelairan lan mitra liyane ing saindenging jagad iki supaya bisa mabur luwih sustainable."

Sajrone limang wulan tes penerbangan ecoDemonstrator, Boeing lan Alaska bakal kerja bareng sangang mitra liyane kanggo nyoba teknologi anyar. Sawise tes rampung, pesawat bakal diatur kanggo layanan penumpang lan dikirim menyang Alaska.