Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Volaris: kapasitas 117% 2019 lan faktor beban 88% ing Mei 2021

Volaris: kapasitas 117% 2019 lan faktor beban 88% ing Mei 2021
Volaris: kapasitas 117% 2019 lan faktor beban 88% ing Mei 2021
ditulis dening Harry Johnson

Ing wulan Mei 2021, panjaluk ing pasar domestik Meksiko lan internasional Volaris mundhak 16.3% lan 19.3%, dibandhingake karo Mei 2019.

  • Volaris nggunakake kesempatan kanggo nambah kapasitas ing Mei 2021
  • Ing wulan Mei 2021, Volaris ngeterake 2.2 yuta penumpang
  • Volaris nawakake luwih saka 425 segmen penerbangan saben dina ing rute sing nyambung 43 kutha ing Meksiko lan 25 kutha ing AS

Volaris, maskapai paling murah sing nglayani Meksiko, Amerika Serikat lan Amerika Tengah, nglaporake asil lalu lintas awal Mei 2021.

Ing wulan Mei 2021, panjaluk pasar Meksiko lan internasional domestik kanggo Volaris mundhak 16.3% lan 19.3%, dibandhingake karo Mei 2019. Volaris kapitalisasi ing kesempatan kanggo nambah kapasitas, ing njero domestik (+ 16.2%) lan internasional (+ 19.9%), kanthi njaga faktor beban sing dhuwur (87.8%). Ing wulan Mei 2021, Volaris ngeterake 2.2 yuta penumpang, 12% luwih dhuwur tinimbang level pra-pandemi.

Bisa 2021Variasi Mei 2020Variasi Mei 2019YTD Mei 2021YTD Mei 2020 Var.YTD Mei 2019 Var.
RPM (yuta, dijadwal & charter)





domestik1,522714.1%16.3%6,20050.6%4.2%
internasional6131,992.3%19.3%1,96824.3%(16.8)%
Total2,134887.2%17.1%8,16843.3%(1.8)%
ASM (yuta, dijadwal & charter)





domestik1,677664.1%16.2%7,41655.6%8.1%
internasional7542,614.8%19.9%2,61934.8%(12.4)%
Total2,431883.2%17.3%10,03449.6%1.9%
Faktor Beban (%, dijadwal, RPM / ASM)





domestik90.8%5.6 pp0.1 pp83.6%(2.8) pp(3.2) pp
internasional81.4%(24.1) pp(0.4) pp75.2%(6.4) pp(4.1) pp
Total87.8%0.4 pp(0.2) pp81.4%(3.6) pp(3.1) pp
penumpang (ewu, dijadwal & charter)





domestik1,712780.6%9.1%6,91447.1%(2.3)%
internasional4452,233.3%24.6%1,42630.1%(14.2)%
Total2,157910.4%12.0%8,34043.9%(4.6)%

Controladora Vuela Compañía de Aviación, SAB de CV (Volaris) minangka maskapai biaya murah (ULCC), kanthi operasi titik-titik, ngladeni Meksiko, Amerika Serikat lan Amerika Tengah. Wiwit diwiwiti operasi ing Maret 2006, Volaris nambah rute saka lima dadi 181 lan armada saka papat dadi 87 pesawat.

Volaris nawakake luwih saka 425 segmen penerbangan saben dina ing rute sing nyambung 43 kutha ing Meksiko lan 25 kutha ing Amerika Serikat karo salah sawijining armada paling enom ing Amerika.