Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Kazakhstan ngluncurake aplikasi COVID anyar kanggo lelungan ing Uni Ekonomi Eurasia

Kazakhstan ngluncurake aplikasi COVID anyar kanggo lelungan ing Uni Ekonomi Eurasia
Menteri Pembangunan Digital, Inovasi, lan Industri Aerospace Kazakhstan Bagdat Musin
ditulis dening Harry Johnson

Aplikasi lelungan anyar Kazakhstan dirancang kanggo operasional ing Uni Ekonomi Eurasia (EAEU).

  • Aplikasi digital 'Plancongan tanpa COVID' dikenalake ing Kazakhstan
  • Aplikasi kasebut bakal diluncurake ing Kazakhstan minggu ngarep
  • Ora ana informasi babagan aplikasi sing ngidini Kazakhstanis ngunjungi negara ing njaba EAEU

Menteri Pembangunan Digital, Inovasi, lan Aerospace Kazakhstan ngumumake manawa turis Kazakh bakal nggunakake aplikasi digital 'Traveling tanpa COVID' anyar.

Miturut menteri kasebut, aplikasi lelungan anyar dirancang kanggo bisa digunakake ing Uni Ekonomi Eurasia (EAEU) negara karo sawetara negara sing saiki wis integral ing negara kasebut.

Menteri kasebut ngumumake aplikasi kasebut bakal diluncurake ing Kazakhstan minggu ngarep kanggo njamin masarakat bisa lelungan menyang negara EAEU kanthi gampang.

Menteri kasebut ujar manawa ora ana informasi babagan aplikasi sing ngidini Kazakhstanis ngunjungi negara ing njaba EAEU.

Menteri uga ngelingake marang para turis paspor vaksinasi sing kasedhiya ing ponsel eGov, sing bisa dicithak yen dijaluk dening kedutaan. Menteri kasebut nambahake yen IATA lagi ngatasi masalah kasebut.

Uni Ekonomi Eurasia (EAEU) minangka serikat ekonomi negara-negara sing dununge ing Eropa Wétan, Asia Kulon, lan Asia Tengah. Prajanjian ing Uni Ekonomi Eurasia ditandatangani tanggal 29 Mei 2014 dening pimpinan Belarus, Kazakhstan lan Rusia, lan wiwit diwiwiti tanggal 1 Januari 2015.