Breaking News Internasional Breaking Uganda News Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Investments News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Uganda nindakake vaksinasi COVID-19 kanthi masif

Pilih basa sampeyan
Uganda nindakake vaksinasi COVID-19 kanthi masif
Drive vaksinasi Uganda
ditulis dening Tony Ofungi - eTN Uganda

Nalika cog sektor pariwisata alon-alon nanging terus diuripake, para pemangku kepentingan saka sektor pariwisata Uganda kepengin banget bali menyang dina pra-pandemi wis njupuk langkah-langkah pragmatis kanggo upaya nguripake sektor kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Sawetara perusahaan swasta lan asosiasi gabung bebarengan kanggo nyetel gerakan vaksinasi gedhe ing Uganda.
  2. Kajaba iku, prosedur uji coba virus coronavirus saya ketat lan dirampingake.
  3. Pelancong sing divaksinasi kanthi lengkap nalika nuduhake bukti bisa uga ora dikatutake sawise diuji.

Iki kedadeyan nalika Menteri Kesehatan (KKM) nganyari tanggapan marang pandemi pandemi COVID-19 sing diwenehake dening Dr. Henry G. Mwebesa, Layanan Kesehatan Umum sing Diarahake, KKM, tanggal 27 Mei 2021.

Mimpin contone, ing Asosiasi Operator Tur Uganda (AUTO), Uganda Guides Association (UGA), Uganda Safari Guides Association (USAGA), Uganda Tourism Board (UTB), lan Uganda Wildlife Authority (UWA) miwiti upaya vaksinasi gedhe ing Museum Uganda ing Kampala wiwit tanggal 2-4 Juni 2021. Ing wayah awan, 330 wong wis nampa jab kasebut.

Menteri Kesehatan nandatangani Memorandum Understanding karo Asosiasi Operator Tur Uganda kanggo nindakake tes sampel kanthi cara sing nyaman lan kanggo ngasilake asil menyang klien sajrone tes sajrone suwene sajrone 4 jam. Miturut Ketua AUTO, Civy Tumusime, sawise rapat karo MOH, kendaraan uga bisa njupuk klien ing kendharaan perusahaan sing beda karo mlebu bus karo turis liyane, coba dites, lan transfer menyang hotel sing dituju bisa nglacak asil kanthi cepet. 

Pelancong liya saka negara-negara kategori 1 lan 2 kalebu bocah kudu ditransfer nganggo bis menyang Peniel Beach Hotel sing dununge 2 km adoh saka endi conto penghapusan lan pengujian sampel.  

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Tony Ofungi - eTN Uganda