Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Uganda nindakake vaksinasi COVID-19 kanthi masif

Uganda nindakake vaksinasi COVID-19 kanthi masif
Drive vaksinasi Uganda
ditulis dening Tony Ofungi - eTN Uganda

Nalika cog sektor pariwisata alon-alon nanging terus diuripake, para pemangku kepentingan saka sektor pariwisata Uganda kepengin banget bali menyang dina pra-pandemi wis njupuk langkah-langkah pragmatis kanggo upaya nguripake sektor kasebut.

  1. Sawetara perusahaan swasta lan asosiasi gabung bebarengan kanggo nyetel gerakan vaksinasi gedhe ing Uganda.
  2. Kajaba iku, prosedur uji coba virus coronavirus saya ketat lan dirampingake.
  3. Pelancong sing divaksinasi kanthi lengkap nalika nuduhake bukti bisa uga ora dikatutake sawise diuji.

Iki kedadeyan nalika Menteri Kesehatan (KKM) nganyari tanggapan marang pandemi pandemi COVID-19 sing diwenehake dening Dr. Henry G. Mwebesa, Layanan Kesehatan Umum sing Diarahake, KKM, tanggal 27 Mei 2021.

Mimpin contone, ing Asosiasi Operator Tur Uganda (AUTO), Uganda Guides Association (UGA), Uganda Safari Guides Association (USAGA), Uganda Tourism Board (UTB), lan Uganda Wildlife Authority (UWA) miwiti upaya vaksinasi gedhe ing Museum Uganda ing Kampala wiwit tanggal 2-4 Juni 2021. Ing wayah awan, 330 wong wis nampa jab kasebut.

Menteri Kesehatan nandatangani Memorandum Understanding karo Asosiasi Operator Tur Uganda kanggo nindakake tes sampel kanthi cara sing nyaman lan kanggo ngasilake asil menyang klien sajrone tes sajrone suwene sajrone 4 jam. Miturut Ketua AUTO, Civy Tumusime, sawise rapat karo MOH, kendaraan uga bisa njupuk klien ing kendharaan perusahaan sing beda karo mlebu bus karo turis liyane, coba dites, lan transfer menyang hotel sing dituju bisa nglacak asil kanthi cepet. 

Pelancong liya saka negara-negara kategori 1 lan 2 kalebu bocah kudu ditransfer nganggo bis menyang Peniel Beach Hotel sing dununge 2 km adoh saka endi conto penghapusan lan pengujian sampel.