Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Airbus entuk kontrak Layanan Jam Amerika Utara sing pertama karo JetBlue Airways

Airbus entuk kontrak Layanan Jam Amerika Utara sing pertama karo JetBlue Airways
Airbus entuk kontrak Layanan Jam Amerika Utara sing pertama karo JetBlue Airways
ditulis dening Harry Johnson

Kontrak layanan pemeliharaan saben jam kalebu layanan material kanthi manajemen saham ing situs, uga akses menyang kolam komponen, layanan teknik lan perbaikan Airbus.

  • JetBlue entuk layanan perawatan komponen jangka panjang Airbus kanggo 70 pesawat A220 kanthi pesenan
  • A220 miwiti operasi karo JetBlue ing wulan April 2021
  • Pelanggan A220 entuk manfaat saka program FHS pangopènan Airbus

Airbus wis mlebu kontrak Flight Hour Services (FHS) kaping pisanan karo pelanggan Amerika Utara. JetBlue maskapai penerbangan AS entuk layanan perawatan komponen jangka panjang Airbus kanggo 70 pesawat A220 kanthi pesenan. A220 diwiwiti operasi karo JetBlue ing April 2021.

Kontrak layanan pemeliharaan saben jam kalebu layanan material kanthi manajemen saham ing situs, uga akses menyang Airbus'kolam bagean, teknik lan ndandani layanan.

"Minangka kanggo kabeh program pesawat Airbus, pelanggan A220 entuk manfaat saka program FHS perawatan Airbus sing kondhang. Kita bangga banget nampani JetBlue minangka pelanggan FHS pertama ing Amerika Utara lan bisa nambah kasedhiyan armada A220 kanggo ndhukung resume lalu lintas ”, ujare Dominik Wacht, Kepala Layanan Pelanggan Airbus, Amerika Utara.

"Kanthi biaya operasi langsung sing luwih murah tinimbang pesawat liyane ing armada saka bahan bakar lan tabungan non-bahan bakar, A220 uga mbantu luwih mbiayani biaya pangopènan JetBlue nganti dasawarsa," ujare Bill Cade, Wakil Presiden Teknis Presiden, JetBlue. "Solusi FHS Airbus mbantu nyengkuyung target finansial jangka panjang amarga ana hubungane karo pangopènan lan ndhukung kemampuan kanggo nawakake tarif murah lan layanan sing menang penghargaan kanggo luwih akeh pelanggan JetBlue."

JetBlue bakal dadi operator maskapai A220 nomer telu sing nggunakake layanan Airbus 'FHS. Luwih saka 150 A220s wis dikirim menyang sangang maskapai penerbangan sing beroperasi ing Asia, Amerika, Eropa lan Afrika, sing mbuktekake fleksibilitas anggota kulawarga paling anyar Airbus.

Kontrak FHS pertama iki kanggo Airbus ing Amerika Utara negesake akeh solusi pangopènan Airbus saben jam kanggo ngiringi restart lalu lintas: suwene nem wulan kepungkur, sewelas kontrak FHS wis ditandatangani karo operator ing saindenging jagad.