Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Presiden Dewan Pariwisata Afrika ngirim simpati nalika tilas PM Mauritius

Presiden Dewan Pariwisata Afrika ngirim simpati nalika tilas PM Mauritius
Mantan PM Mauritius Sir Anerood Jugnauth lan Presiden ATB Alain St.Ange

Alain St.Ange, Presiden Dewan Pariwisata Afrika (ATB) ngucapake simpati marang Perdana Menteri Pravind Jugnauth lan warga Mauritius amarga pengumuman kematian mantan PM Mauritius Sir Anerood Jugnauth digawe resmi.

  1. Presiden Dewan Pariwisata Afrika ketemu karo Sir Anerood Jugnauth nalika isih jabatan.
  2. Saliyane njabat dadi Perdana Menteri Mauritius, Sr. Jugnauth uga dadi Presiden negara kasebut.
  3. Dheweke dadi PM paling dawa ing Mauritius kanthi luwih saka 18 taun jabatan lan jabatan.

Alain St.Ange, mantan Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan lan Laut lan Presiden Dewan Pariwisata Afrika saiki, wis menehi simpati marang Pak Pravind Jugnauth lan kulawarga lan warga Mauritius nalika Sir Anerood Jugnauth, tilas Perdana Menteri lan Presiden negara Samudra Hindia.

Pak St.Ange ujar manawa dheweke seneng banget nemoni Sir Anerood Jugnauth nalika dheweke jabatan lan mesthi seneng bisa dadi punggawa negarawan tuwa ing pulau-pulau Samudera Hindia.

“Dina iki pancen sedhih nalika pamitan karo kapribadian penting ing wilayah iki. Kanggo putrane, Perdana Menteri Pravind Jugnauth lan kulawarga lan warga Mauritius, aku ngucapake simpati. Sir Anerood bakal kelingan amarga wis ngabdi ngladeni Mauritius lan wis setya marang warga Mauritius, "ujare Dewan Pariwisata Afrika Presiden.