Dewan Pariwisata Afrika Breaking Mauritius News News wong Pariwisata Pirembagan Pariwisata Rahasia Plancongan Maneka Warta

Presiden Dewan Pariwisata Afrika ngirim simpati nalika tilas PM Mauritius

Pilih basa sampeyan
Presiden Dewan Pariwisata Afrika ngirim simpati nalika tilas PM Mauritius
Mantan PM Mauritius Sir Anerood Jugnauth lan Presiden ATB Alain St.Ange

Alain St.Ange, Presiden Dewan Pariwisata Afrika (ATB) ngucapake simpati marang Perdana Menteri Pravind Jugnauth lan warga Mauritius amarga pengumuman kematian mantan PM Mauritius Sir Anerood Jugnauth digawe resmi.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Presiden Dewan Pariwisata Afrika ketemu karo Sir Anerood Jugnauth nalika isih jabatan.
  2. Saliyane njabat dadi Perdana Menteri Mauritius, Sr. Jugnauth uga dadi Presiden negara kasebut.
  3. Dheweke dadi PM paling dawa ing Mauritius kanthi luwih saka 18 taun jabatan lan jabatan.

Alain St.Ange, mantan Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan lan Laut lan Presiden Dewan Pariwisata Afrika saiki, wis menehi simpati marang Pak Pravind Jugnauth lan kulawarga lan warga Mauritius nalika Sir Anerood Jugnauth, tilas Perdana Menteri lan Presiden negara Samudra Hindia.

Pak St.Ange ujar manawa dheweke seneng banget nemoni Sir Anerood Jugnauth nalika dheweke jabatan lan mesthi seneng bisa dadi punggawa negarawan tuwa ing pulau-pulau Samudera Hindia.

“Dina iki pancen sedhih nalika pamitan karo kapribadian penting ing wilayah iki. Kanggo putrane, Perdana Menteri Pravind Jugnauth lan kulawarga lan warga Mauritius, aku ngucapake simpati. Sir Anerood bakal kelingan amarga wis ngabdi ngladeni Mauritius lan wis setya marang warga Mauritius, "ujare Dewan Pariwisata Afrika Presiden.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.