Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| Lengganan | Media Sosial Kita|

Pilih basa sampeyan

Pak Kant luwih ujar manawa kabeh kudu tanggung jawab nylametake bangsa saka gelombang kaping telu, amarga yen gelombang ketiga kedadeyan, mula bocah-bocah lan masarakat ing padesan bakal kena pengaruh. "Kita kudu mbangun infrastruktur rumah sakit lan sumber daya manungsa. Kita kudu njamin fasilitas ICU ing level dhasar. Iki uga minangka kesempatan kanggo sektor swasta maju, "tambahnya.

Dheweke uga negesake prelu nggawe model kemitraan pribadi-publik sing pamrentah tumindak dadi fasilitator lan sektor swasta maju. "Yen kita pasrahake kabeh marang pamrentah, mula bakal angel nggayuh tujuan kasebut. Iki minangka kesempatan kanggo nggawe prasarana ing padesan lan ing tingkat 2, 3 kutha. Kita ora bakal kelangan momentum nggawe prasarana sing apik, lan asosiasi kaya FICCI bakal duwe peranan penting banget, "jarene.

Sektor swasta, jarene, maju kanggo nambah rantai pasokan, nambah kapabilitas oksigen, nambah infrastruktur medis, lan menehi konsentrator oksigen lan pitulungan teknis kanggo sawetara instansi pamrentah. "Kita kerja sama karo sektor swasta lan organisasi pangembangan internasional kanthi tujuan kanggo nggawe kemitraan sing kuat kanggo nguatake tanggapan kita marang pandemi," ujare Pak Kant.

Sabanjure, dheweke ujar manawa nalika kahanan iki saya parah lan pitulungan internasional wiwit rame, dheweke ngupayakake perang kanggo koordinasi kabeh pitulung, njamin penundaan nol, lan njamin kabeh barang dikirim menyang tujuan kanthi nggunakake teknologi kanthi transparan. "Kita nggunakake teknologi kanggo ngembangake sistem end-to-end digital lan transparan sing ngidini kabeh pitulung teka liwat pamrentah menyang pamrentah lan pribadi-menyang-pemerintah," ujare.

Pak Kant uga ujar manawa sektor kaya pariwisata lan penerbangan saya akeh lan butuh dhukungan saka pemerintah. "Kita kudu inovatif sabisa lan ndhukung industri ing moneter uga sisi fiskal," ujare.

Pak Ritesh Agarwal, Pendiri lan CEO Grup OYO, ujar: "India Inc. wis nuduhake ketahanan sing kuat kanggo COVID-19 ing taun kepungkur. Aku matur nuwun banget marang Pak Amitabh Kant kanggo tembung sing menehi semangat lan kawicaksanan. Kita wis mbukak hotel kanggo wong-wong sing paling butuh wektu iki. Minangka bagean saka OYO CARE, kita wis bekerjasama karo rumah sakit lan panyedhiya layanan kesehatan kanggo nyedhiyakake isolasi lan fasilitas karantina kanggo para profesional kesehatan lan pekerja garis depan. Kita uga yakin manawa vaksinasi bakal dadi kunci kanggo nambah kapercayan lan kapercayan ing antarane para wisatawan nalika wis siyap metu. OYO nggunakake teknologi kanggo menehi visibilitas vaksin staf hotel kanthi fitur 'VaccinAid' ing aplikasi kasebut. Bebarengan karo ewu mitra hotel cilik lan menengah, kita ngarep-arep bisa ngatasi tantangan sing ditindakake pandemi lan nggawe OYO sing tangguh. ”

Sekretaris Jenderal FICCI, Pak Dilip Chenoy, ujar manawa gelombang COVID-19 saiki luwih parah lan nyebar tinimbang sing dialami taun lalu. "FICCI bakal terus nyengkuyung inisiatif dhukungan saka mata pencaharian saka sing ana gandhengane karo industri pariwisata, pariwisata, lan perhotelan, "tambahnya.

Pak Anil Rajput, Anggota Komite Manajemen Perusahaan lan Kepala Urusan Perusahaan ing ITC Ltd., ujar manawa kabeh wong kudu tetep siyap kanggo nglawan tantangan-tantangan anyar, lan nggawe keseimbangan antara urip lan mata pencaharian.

Mr.Gaurav Gupta, Pendhiri lan Kepala Pasokan, Zomato; Pak Raghav Chandra, Pendhiri, Perusahaan Perkotaan; Pak Rohit Kapoor, CEO, OYO India lan Asia Tenggara uga nuduhake perspektif babagan langkah-langkah sing ditindakake industri kanggo nylametake nyawa lan mata pencaharian.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email
>