Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality India Breaking News News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

India Kapindho COVID-19 gelombang luwih akeh bencana tinimbang sing pertama

Pilih basa sampeyan
India Kapindho COVID-19 gelombang luwih akeh bencana tinimbang sing pertama
Gelombang COVID-19 India kaping pindho
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Pak Amitabh Kant, CEO NITI Aayog, badan pamikir kabijakan pamrentah, saiki ujar manawa gelombang COVID-19 India nomer loro luwih akeh nyebabake bencana tinimbang sing pertama.

Print Friendly, PDF & Email
  1. CEO ujar manawa jumlah vaksin sing cukup bakal kasedhiya wiwit wulan Agustus.
  2. Kebutuhan kanggo mbangun prasarana rumah sakit, sumber daya manungsa, lan fasilitas ICU ing tingkat oyot digawe minangka kesempatan kanggo sektor swasta mbantu negara kasebut.
  3. Dikhawatirake yen ana gelombang ketiga, bocah-bocah lan masarakat ing padesan bakal kena pengaruh.

Gelombang nomer loro ngatasi sistem kesehatan sawetara wektu, lan pamrentah wis nindakake sawetara langkah wiwit saiki kanthi penurunan jumlah kasus COVID-19 sing aktif.

"Ana luwih akeh upaya nyurung vaksinasi, lan sektor swasta duwe peran penting banget kanggo ngatur pandemi lan menehi upaya pamrentah kanthi cara sing signifikan," ujare Pak Kant.

Ngelingi sesi "Interaktif babagan Nylametake Urip lan Pencaharian" virtual, sing diatur dening Federasi Kamar Dagang lan Industri India (FICCI), bebarengan karo perusahaan perhotelan OYO, Pak Kant ngucapake peran sektor swasta ing upaya vaksinasi sakabèhé.

"Bisa uga ana ketidakseimbangan panyediaan permintaan sithik ing wulan Juni-Juli, nanging wiwit wulan Agustus, bakal kasedhiya vaksin sing cukup. Wiwit saiki, kita kudu bisa menehi vaksin kabeh wong ing India kanthi bener lan iki bakal mbantu kita, ”tambahnya.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India