Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

UNWTO lan Yunani nggawe pusat riset pariwisata maritim pertama

UNWTO lan Yunani nggawe Pusat Riset Pariwisata Maritim sing pertama
UNWTO lan Yunani nggawe Pusat Riset Pariwisata Maritim sing pertama
ditulis dening Harry Johnson

Pariwisata Pesisir lan Maritim minangka salah sawijining pendorong ekonomi paling penting ing cekungan Mediterania.

  • Pusat pemantauan anyar bakal adhedhasar ing Universitas Aegean ing Yunani
  • Badan khusus PBB lan Menteri Pariwisata negesake kolaborasi ing inisiatif kasebut
  • CLIA uga ndhukung pusat riset lan ngawasi UNWTO babagan keberlanjutan lan pariwisata maritim pesisir ing Mediterania

UNWTO kudu kolaborasi karo Menteri Pariwisata Yunani kanggo nggawe stasiun riset pertama sing khusus kanggo ngukur pembangunan pariwisata pesisir lan laut sing berkelanjutan ing Mediterania.

Pusat pemantauan anyar bakal adhedhasar ing Universitas Aegean ing Yunani. Saka kene, para ahli bakal nyekel lan nglumpukake data pangukuran lan analisis sing ana gandhengane karo lingkungan, ekonomi, lan pengaruh sosial pariwisata.

Pariwisata Pesisir lan Maritim minangka salah sawijining pendorong ekonomi paling penting ing cekungan Mediterania. Pusat riset anyar bisa nyedhiyakake data kunci kanggo nuntun restart lan pembangunan sektor mbesuk, supaya bisa ngatasi potensi kanggo menehi kesempatan kanggo masarakat pesisir lan nglindhungi lan ngrayakake warisan budaya lan budaya.

Badan khusus PBB lan Menteri Pariwisata negesake kolaborasi ing inisiatif kasebut sajrone UNWTO Konferensi Tingkat Tinggi Pariwisata Pesisir lan Maritim, dianakake ing Athena lan dadi tuan rumah dening Cruise Lines International Association (CLIA) lan Cruise Selebriti.

Menteri Pariwisata Yunani Harry Theoharis ujar: "" Aku ngucapake matur nuwun banget kanggo dhukungan UNWTO ing upaya iki. Pusat Riset bakal dadi titik referensi kanggo sinau lan nglindhungi pesisir lan segara kita. ”

Pierfrancesco Vago, Ketua Global CLIA lan Ketua Eksekutif MSC Cruises nambah: "CLIA seneng ndhukung pusat riset lan ngawasi UNWTO babagan keberlanjutan lan pariwisata maritim pesisir ing Mediterania. Minangka bagean saka komitmen industri pelayaran kanggo lelungan sing tanggung jawab, kita ngupayakake plancongan netral karbon ing Eropa ing taun 2050, lan kita kerja bareng karo tujuan pelayaran lan komunitas pesisir kanggo ndhukung pertumbuhan ekonomi kanthi cara sing sustainable.