Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Alaska Airlines kanggo nerusake jadwal lengkap ing Paine Field ing musim semi 2022

Alaska Airlines kanggo nerusake jadwal lengkap ing Paine Field ing musim semi 2022
Alaska Airlines kanggo nerusake jadwal lengkap ing Paine Field ing musim semi 2022
ditulis dening Harry Johnson

Alaska Airlines ngrencanakake kanggo nerusake jadwal jadwal jadwal 18 sing ora mandheg saben dina ing Paine Field-Snohomish County Airport ing musim semi 2022, bisa uga sadurunge.

  • Ing tanggal 8 September, Alaska Airlines bakal mlumpat menyang 11 dina saben dinane menyang pitung tujuan amarga nambahake rong penerbangan saben dina menyang Boise lan Spokane, uga penerbangan kaping pindho menyang Las Vegas lan Phoenix
  • Ing tanggal 7 Oktober, Alaska Airlines ngasilake penerbangan musiman menyang Palm Springs
  • Ing tanggal 19 November, Alaska Airlines bakal ngluncurake layanan mangsan anyar menyang Tucson, plancongan liyane sing populer kanggo anget ing mangsa wedhi

Kanthi nambah kapercayan manawa lelungan udhara isih stabil kanggo bali menyang level pra-pandemi ing taun ngarep, Alaska Airlines wis ngrencanakake kanggo nerusake jadwal jadwal 18 dina non-mandeg saben dina ing Paine Field-Snohomish County Airport ing musim semi 2022, bisa uga sadurunge. Bandara ing Everett, sisih lor Seattle, tetep misuwur karo tamu Alaska Airlines.

Minangka bagéan saka dalan kanggo pulih, Alaska Airlines duwe 13 lelungan saben dinane ing Paine Field mengko musim gugur iki - wiwit limang saiki - nalika nggawa maneh tujuan, nambah frekuensi penerbangan lan uga nambah rute anyar sing apik menyang Tucson, Arizona.

"Pancen angel banget, nanging komitmen kanggo Paine Field ora bakal goyah," ujare Brett Catlin, wakil presiden jaringan lan aliansi ing Alaska Airlines. "Tamu tamu seneng banget karo bandara. Ing taun ngarep, nalika terus nawakake penerbangan tambahan, kita bakal bisa miwiti maneh 18 lelungan saben dina menyang papan sing paling pengin ditawakake para tamu. ”

Tanggal 17 Juni, Alaska bakal mabur menyang limang tujuan saka Everett: Las Vegas, Orange County, Phoenix, San Diego lan San Francisco. Mangkene liyane sing bakal ana ing Paine Field:

  • Ing tanggal 8 September, Alaska Airlines bakal mlumpat menyang 11 dina saben dinane menyang pitung tujuan amarga nambahake rong penerbangan saben dina menyang Boise lan Spokane, uga penerbangan kaping pindho menyang Las Vegas lan Phoenix.
  • Ing tanggal 7 Oktober, Alaska Airlines ngasilake penerbangan musiman menyang Palm Springs.
  • Ing tanggal 19 November, Alaska Airlines bakal ngluncurake layanan mangsan anyar menyang Tucson, plancongan liyane sing populer kanggo anget nalika musim salju ing ara-ara samun.

Iki tegese, pas ing wayah plancongan liburan, Alaska bakal duwe 13 keberangkatan saben dina menyang sangang tujuan saka bandara Puget Sound sisih lor sing gampang mlebu lan metu.