Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Penerbangan saka Budapest menyang Athena, Copenhagen, Lisbon, Madrid lan liya-liyane ing Ryanair

Penerbangan saka Budapest menyang Athena, Copenhagen, Lisbon, Madrid lan liya-liyane ing Ryanair
Penerbangan saka Budapest menyang Athena, Copenhagen, Lisbon, Madrid lan liya-liyane ing Ryanair
ditulis dening Harry Johnson

Maskapai penerbangan murah Irlandia ngluncurake penerbangan menyang 16 tujuan Eropa saka Bandara Budapest.

  • Ryanair ngasilake tautan sing luwih penting menyang Bandara Budapest
  • Tujuan sing diluncurake yaiku Athena, Bristol, Cagliari, Catania, Copenhagen, Edinburgh, Lisbon, Madrid, Marseille, Mykonos, Napoli, Palermo, Paphos, Porto, Sevilla, lan Valencia
  • Ryanair bakal ngoperasikake 35 frekuensi mingguan ing 16 rute ing wulan Juni

Bandara Budapest nyathet bali link sing luwih penting karo Ryanair minggu iki, nalika maskapai penerbangan murah (ULCC) ngluncurake penerbangan menyang 16 tujuan: Athena, Bristol, Cagliari, Catania, Copenhagen, Edinburgh, Lisbon, Madrid, Marseille, Mykonos, Napoli, Palermo, Paphos, Porto, Sevilla, lan Valencia.

Ryanair bakal ngoperasikake 35 frekuensi mingguan ing 16 rute ing wulan Juni, dadi 47 operasi mingguan ing wulan Juli lan Agustus. Iki tegese 6,615 kursi mingguan ing wulan Juni lan 8,883 ing wulan Juli lan Agustus.

“Apik banget kanggo welcome layanan Ryanair sing penting. Kanthi rute kasebut, ULCC nerusake link menyang wolung negara liyane, sing lima ing kutha ibukota, dadi tujuan sing cocog kanggo para pelancong bisnis lan plancongan, ”jlentrehe Balázs Bogáts, Kepala Pengembangan Maskapai, Bandara Budapest.

“Proporsi populasi Hongaria sing divaksinasi kalebu sing paling dhuwur ing Eropa. Mula, kita seneng banget amarga akeh link sing diluncurake liwat jaringan, uga rute anyar sing diluncurake, nawakake konektivitas lan kenyamanan para penumpang, kanthi bebarengan ningkatake perdagangan lan pariwisata. "

Ryanair DAC minangka maskapai penerbangan murah Irlandia sing didegaké ing taun 1984. Kantor pusaté ana ing Swords, Dublin, kanthi basis operasional utama ing bandara Dublin lan London Stansted. Iki minangka bagean paling gedhe saka kulawarga maskapai Ryanair Holdings, lan duwe Ryanair UK, Buzz, lan Malta Air minangka maskapai penerbangan.