Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Hard Rock Hotel & Casino Atlantic City ngluncurake Hard Rock Air

Hard Rock Hotel & Casino Atlantic City ngluncurake Hard Rock Air
Hard Rock Hotel & Casino Atlantic City ngluncurake Hard Rock Air
ditulis dening Harry Johnson

Hard Rock Air ngluncurake kerja sama karo Ultimate Jet Charters, operator layanan piagam eksklusif.

  • Hard Rock Air, bakal resmi pesawat ing dina Jumuah, 16 Juli
  • Layanan charter udara VIP sing lenggahan 30 kursi bakal nyedhiyakake pelanggan sing mewah
  • Hard Rock Air bakal nawakake penerbangan saka Farmingdale, White Plains, Norfolk, Richmond, Baltimore, Cincinnati, Scranton lan Latrobe

Hard Rock Hotel & Casino Atlantic City dina iki ngumumake peluncuran Hard Rock Air. Layanan charter udara VIP kursi 30 kursi anyar bakal nyedhiyakake pelanggan mewah sing lelungan menyang resor saka pasar pilihan ing saindenging wilayah kasebut. Layanan eksklusif, dilakokno dening Piagam Jet Paling Dhuwur, bakal resmi mbukak ing dina Jumuah, 16 Juli.

Hard Rock Air bakal nawakake penerbangan menyang Atlantic City saka Farmingdale, White Plains, Norfolk, Richmond, Baltimore, Cincinnati, Scranton lan Latrobe.

"Kita yakin manawa Hard Rock Air bakal nggawa pengalaman tamu VIP ing papan sing luwih dhuwur lan nawakake plancongan lancar sing apik lan ora ana tandhingane ing pasar," ujare Joe Lupo, Presiden Hard Rock Atlantic City.

Jetetster bakal mundur saka tarmac lan tumindak langsung ing kasino, hiburan premium, opsi lan fasilitas panedhaan sing luar biasa ing resort tepi laut. Check-in charter pribadi lan parkir gratis bakal diwenehake ing bandara. Liburan uga kalebu akomodasi sewengi ing Hard Rock Atlantic City lan transportasi darat menyang lan saka Bandara Internasional Atlantic City.