Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Bandara Internasional Kansai ngluncurake modernisasi Terminal 1

Bandara Internasional Kansai ngluncurake modernisasi Terminal 1
Bandara Internasional Kansai ngluncurake modernisasi Terminal 1
ditulis dening Harry Johnson

Tujuane yaiku nggawe kapasitas luwih akeh lan nambah pengalaman penumpang tanpa nggawe terminal anyar.

  • Karya modernisasi terminal bandara 1 diluncurake tanggal 28 Mei
  • Pakaryan kasebut kalebu nyengkuyung lan ndandani kabeh perjalanan penumpang internasional bandara
  • Kabeh papan sing direnovasi bakal dirancang kanthi standar lingkungan sing paling ketat

VINCI Bandara lan mitra ORIX, sing duwe konsesi Bandara Internasional Kansai, ngluncurake karya modernisasi terminal bandara 1 tanggal 28 Mei, program kerja paling gedhe wiwit bandara dibukak ing taun 1994.

Selaras karo strategi pariwisata Jepang lan pangembangan ekonomi ing wilayah Kansai, karya kasebut terus lan nyepetake modernisasi bandara Kansai, diwiwiti saka wiwitan konsesi ing taun 2016. Tujuane yaiku nggawe kapasitas luwih akeh lan nambah pengalaman penumpang tanpa mbangun terminal anyar - pendekatan adhedhasar ngoptimalake spasi sing ana sing cocog karo tujuan lingkungan VINCI Bandara.

Pakaryan kasebut bakal kalebu nggedhekake lan ndandani perjalanan penumpang internasional bandara: kontrol keamanan, asrama, keberangkatan, ruang ritel lan kedatangan. Perjalanan anyar bakal nampilake arsitektur bangunan sing dirancang dening Renzo Piano, dene teknologi anyar bakal ngoptimalake aliran lan ningkatake pengalaman penumpang. Penumpang domestik uga bakal entuk bathi saka papan sing anyar, luwih fungsional lan kompak kanthi macem-macem layanan lan penawaran ritel sing akeh nganti tekan titik asrama.

Kabeh papan sing direnovasi bakal dirancang kanthi standar lingkungan sing ketat kanggo nyuda panggunaan energi lan bakal ningkatake aksesibilitas lan kenyamanan kanggo kabeh pangguna.

Karya-karya kasebut, sing didhukung pamrentah Jepang, bakal nggawe bandara kasebut minangka "Paviliun Pertama" saka Osaka-Kansai Jepang Expo 2025. Dheweke bakal menehi para pengunjung klelep ing papan sing apik lan pengalaman sing bakal nuduhake budaya inovasi Jepang, wiwit tekane ing negara.

Nicolas Notebaert, Kepala Eksekutif Konsesi VINCI lan Presiden Bandara VINCI, ngumumake: "Modernisasi bandara internasional Kansai bakal dadi sumber pertumbuhan lan ningkatake daya tarik wilayah kasebut. Minangka mitra jangka panjang sing kerja sama karo panguwasa Jepang, VINCI Bandara bangga bisa ngadeg bareng karo wong-wong mau ing fase pangembangan anyar iki sing bakal ndadekake bandara dadi luwih efektif, sustainable lan inovatif. ”