Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Seychelles ninggalake cetakan ekologis ing Dina Lingkungan iki kanthi Jaringan Impact Global

Seychelles ninggalake cetakan ekologis ing Dina Lingkungan iki kanthi Jaringan Impact Global
Seychelles ing Dina Lingkungan Donya

Dewan Pariwisata Seychelles (STB) ngluncurake kemitraan karo Jaringan Impact Global dina Jumuah, 4 Juni 2021, bebarengan karo kegiyatan tujuan kanggo Dina Lingkungan Dunia, dirayakake tanggal 5 Juni.

  1. Jaringan Impact Global ngidini sapa wae sing njupuk tindakan ing endi wae amarga tujuan berorientasi ekologis.
  2. Seychelles minangka tujuan pertama kanggo nggawe kaca komunitas online karo Jaringan.
  3. Tujuan kasebut pengin para pengunjung duwe pengalaman sing jero nalika plancongan lan bakal malih malih ing pungkasan plancongan.

Kemitraan kasebut ngidini Seychelles dadi, tujuan resmi kanggo nggawe kaca komunitas online ing platform Global Impact Network.

Jaringan Impact Global minangka aplikasi sing ngidini individu lan organisasi bisa tumindak ing endi wae lan kanggo tujuan sing berorientasi ekologis. Seychelles, juara sustainable Samudra Hindia, gabung karo platform kanggo mbujuk para pengunjung supaya duwe pengalaman sing luar biasa nalika plancongan ing papan sing dituju lan bakal diowahi kanthi pungkasan ing plancongan kasebut.

Platform digital bakal ngidini pangguna nglacak, ngukur lan nampilake tumindak sustainable liwat tantangan sing nyenengake lan bisa digayuh babagan masalah dunia nyata.

Acara kasebut diwiwiti kanthi upacara nandur wit ing kebon Maison Quéau de Quinssy dening Menteri Luar Negeri lan Pariwisata, Pak Sylvestre Radegonde, ing ngarsane Sekretaris Utama Luar Negeri, Duta Besar Vivianne Fock Tave lan Sekretaris Utama kanggo Pariwisata Ibu Anne Lafortune.

Upacara tandur wit banjur diterusake presentasi dening Kepala Eksekutif STB Ibu Sherin Francis lan CEO Jaringan Impact Global, Ibu Tatianna Sharpe.