Asosiasi Warta Breaking News US Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Rahasia Plancongan Maneka Warta

IMEX ngluncurake rong dina jaringan ing platform BuzzHub

Pilih basa sampeyan
IMEX ngluncurake rong dina jaringan ing platform BuzzHub
IMEX nggabungake komunitas kasebut

Nggawe koneksi - blok bangunan liyane ing dalan menyang Teluk Mandalay ing IMEX Amerika.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Bakal ana 2 dina khusus ing platform pengalaman virtual BuzzHub anyar.
  2. Dina-dina sing fokus ing rapat iki dirancang kanggo nggawe sesambungan lan sesambetan ing wektu sektor kasebut kudu bisa bebarengan lan mbangun maneh kanthi luwih apik.
  3. Platform IMEX BuzzHub mlaku nganti September ngirim koneksi manungsa, nilai bisnis lan konten sing disesuaikan.

"Kita ngrancang lan nyipta BuzzHub kanggo nggabungake industri lan komunitas kanthi online kanggo acara sabanjure, IMEX Amerika ing wulan November. Saiki kita siyap nawakake rong dina jaringan anyar lan anyar ing IMEX BuzzHub lan bakal mlaku ing salah sawijining sisih dina Buzz Dina Rebo, 9. Juni mbesuk. ” Carina Bauer, CEO Grup IMEX, ngenalake rong dina jaringan khusus ing platform pengalaman virtual anyar, BuzzHub.

Sambungan lan dina-dina fokus ing rapat online ditindakake ing dina Selasa, 8 Juni, lan Kamis, 10 Juni, ing salah sawijine dina Buzz Day ing tanggal 9 Juni, lan dirancang kanggo nggedhekake kekancan lan hubungan nalika sektor kasebut kudu bebarengan lan mbangun maneh kanthi luwih apik. Ing kasunyatan Gaya IMEX, dosis personalisasi dosis gedhe saben dina nganggo platform AI sing ngidini wong bisa nyambung adhedhasar kriteria pribadi lan profesional. Iki nggawe sambungan bisnis informal utawa formal sing migunani adhedhasar kapinteran bareng wiwit kerja, kewan, seni, ngolah kebon lan game.

Nalika platform ngidini sambungan lan komunikasi bisa ditindakake kapan wae, mung ing wektu lan dina tartamtu para peserta bisa gawe jadwal rapat video utawa audio ing platform kasebut.

Carina nerusake: "Muga-muga 'BuzzHubbers' bakal nggunakake dina jaringan iki kanggo sambung maneh karo wong sing wis tau kontak sajrone wektu sing nantang, uga ngerti sawetara pasuryan anyar ing industri kita.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.