Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

IMEX ngluncurake rong dina jaringan ing platform BuzzHub

IMEX ngluncurake rong dina jaringan ing platform BuzzHub
IMEX nggabungake komunitas kasebut

Nggawe koneksi - blok bangunan liyane ing dalan menyang Teluk Mandalay ing IMEX Amerika.

  1. Bakal ana 2 dina khusus ing platform pengalaman virtual BuzzHub anyar.
  2. Dina-dina sing fokus ing rapat iki dirancang kanggo nggawe sesambungan lan sesambetan ing wektu sektor kasebut kudu bisa bebarengan lan mbangun maneh kanthi luwih apik.
  3. Platform IMEX BuzzHub mlaku nganti September ngirim koneksi manungsa, nilai bisnis lan konten sing disesuaikan.

"Kita ngrancang lan nyipta BuzzHub kanggo nggabungake industri lan komunitas kanthi online kanggo acara sabanjure, IMEX Amerika ing wulan November. Saiki kita siyap nawakake rong dina jaringan anyar lan anyar ing IMEX BuzzHub lan bakal mlaku ing salah sawijining sisih dina Buzz Dina Rebo, 9. Juni mbesuk. ” Carina Bauer, CEO Grup IMEX, ngenalake rong dina jaringan khusus ing platform pengalaman virtual anyar, BuzzHub.

Sambungan lan dina-dina fokus ing rapat online ditindakake ing dina Selasa, 8 Juni, lan Kamis, 10 Juni, ing salah sawijine dina Buzz Day ing tanggal 9 Juni, lan dirancang kanggo nggedhekake kekancan lan hubungan nalika sektor kasebut kudu bebarengan lan mbangun maneh kanthi luwih apik. Ing kasunyatan Gaya IMEX, dosis personalisasi dosis gedhe saben dina nganggo platform AI sing ngidini wong bisa nyambung adhedhasar kriteria pribadi lan profesional. Iki nggawe sambungan bisnis informal utawa formal sing migunani adhedhasar kapinteran bareng wiwit kerja, kewan, seni, ngolah kebon lan game.

Nalika platform ngidini sambungan lan komunikasi bisa ditindakake kapan wae, mung ing wektu lan dina tartamtu para peserta bisa gawe jadwal rapat video utawa audio ing platform kasebut.

Carina nerusake: "Muga-muga 'BuzzHubbers' bakal nggunakake dina jaringan iki kanggo sambung maneh karo wong sing wis tau kontak sajrone wektu sing nantang, uga ngerti sawetara pasuryan anyar ing industri kita.