Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| Lengganan | Media Sosial Kita|

Pilih basa sampeyan

"Salah sawijining pamicara ing Dina Buzz anyar iki ujar; Komunitas dudu sing sampeyan temokake, nanging sampeyan nggawe. Aku ora setuju maneh. Ngubengi sampeyan karo wong sing duwe nilai sing padha nggawe rasa duwe lan, pungkasane, keamanan lan kepenak. Komunitas acara bisnis misuwur amarga kekuwatan lan solidaritas, lan kita ngarep-arep bisa nggabungake wajah anyar lan akrab ing tanggal 8, 9 lan 10 Juni. ”

Dina jaringan diwiwiti tanggal 8 lan 10 Juni saka 12 - 8pm wektu London (6 esuk - 2pm Pusat) ing BuzzHub. Dina Buzz Juni, sing dikemas karo sesi pendidikan bertema 'Build Back Better' saka Esteé Lauder, Carnival Cruise Line, Gerakan Keberlanjutan Destinasi Global lan liya-liyane, ditindakake tanggal 9 Juni.

Platform IMEX BuzzHub mlaku nganti wulan September nyedhiyakake koneksi manungsa, nilai bisnis lan konten sing disesuaikan ing 'Road to Mandalay Bay' nalika IMF Amerika, 9 - 11 November. Registration gratis.

# IMEX21 lan #IMEXbuzzhub

www.imexexhibitions.com

eTurboNews minangka mitra media kanggo IMEX Amerika.

Print Friendly, PDF & Email
>