Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Volaris milih Kepala Legal Officer anyar

Volaris milih Kepala Legal Officer anyar
Volaris milih Kepala Legal Officer anyar
ditulis dening Harry Johnson

José Alejandro de Iturbide Gutiérrez diangkat dadi Chief Legal Legal Volaris sing anyar.

  • Volaris ngumumake janjian eksekutif anyar
  • Alejandro de Iturbide duwe pengalaman akeh ing bidang hukum
  • CLO anyar bakal langsung nglaporake menyang Enrique Javier Beltranena Mejicano, Presiden lan CEO Volaris

Controladora Vuela Compañía de Aviación, SAB de CV (Volaris), maskapai biaya murah sing nglayani Meksiko, Amerika Serikat saka Amerika lan Amerika Tengah, ngumumake janjian saka José Alejandro de Iturbide Gutiérrez dadi Chief Legal Officer Volaris, wiwit tanggal 16 Juni 2021, nglaporake langsung menyang Pak Enrique Javier Beltranena Mejicano, Presiden lan Chief Executive Officer Volaris.

Alejandro de Iturbide duwe pengalaman akeh ing bidang hukum, sadurunge sadurunge dadi Penasihat Umum, Direktur Utama lan Sekretaris Direksi Grupo Financiero Citibanamex, uga wis nyekel jabatan ing Meksiko Penasihat Umum ing General Electric lan Barclays Capital, ing antarane liyane.

"Volaris nambah Alejandro de Iturbide menyang tim manajemen, minangka Chief Legal Officer sing anyar, kanthi janjian kasebut, Perusahaan negesake kewajiban kanggo ngetrapake peraturan lan kepatuhan perusahaan, nyumbang komitmen kanggo nggawe nilai kanggo para pemegang saham," ujare Enrique Beltranena.

Informasi sing kalebu ing laporan iki durung diaudit lan ora menehi informasi babagan kinerja Perusahaan mbesuk. Kinerja mbesuk Volaris gumantung karo akeh faktor lan ora bisa diandharake manawa kinerja periode apa wae utawa perbandingan taun suwene bakal dadi indikator kinerja sing padha ing mbesuk.