Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Mardi Gras Karnaval Cruise Line nggawe debut AS

Mardi Gras Karnaval Cruise Line nggawe debut AS
Mardi Gras Karnaval Cruise Line nggawe debut AS
ditulis dening Harry Johnson

Mardi Gras bakal lelayaran mubeng taun saka Port Canaveral, nawakake rute pitung dina menyang Karibia wétan lan kulon.

  •  Mardi Gras pertama kali dermaga ing Port Canaveral's Cruise Terminal 3
  • Mardi Gras minangka kapal pesiar kaping pisanan ing Amerika sing didhukung dening Liquified Natural Gas
  • Mardi Gras nampilake roller coaster pisanan ing segara

Carnival Cruise LineMardi Gras, nggawe debut Amerika Serikat esuk iki, docking kaping pisanan ing Terminal Pelayaran Port Canaveral 3, dibangun khusus kanggo kapal iki sing pertama ing Amerika sing didhukung dening Gas Alam Alami Liquid (LNG) lan fitur roller coaster pisanan ing segara.

Kebebasan Karnaval lan Karnaval Liberty sing adhedhasar ing Port Canaver gabung karo Mardi Gras nalika mlebu saluran pelayaran, nggawe lawang sing apik banget lan apik banget sing cocog karo kapal sing ganti game sing inovatif iki.

Luwih saka 1,500 penggemar diantrekake Jetty Park, dununge cedhak karo terminal, kanggo nampani Mardi Gras ing Space Space, Carnival Presiden Christine Duffy, Ketua karnaval Corp Micky Arison, CEO Carnival Corp. Arnold Donald, COO Karnaval Corporation Josh Weinstein, lan CEO Otoritas Pelabuhan Canaveral Kapten John Murray, bebarengan karo 300 penasihat perjalanan, mitra, pejabat lan tamu, melu sambutan. nyoroti kasenengane tekane Mardi Gras lan pengaruhe tumrap ekonomi lokal. 

"Mardi Gras wis limang taun digawe lan tekane saiki dadi tonggak sejarah kanggo perusahaan kita ora nyebutake wayahe emosional tenan kanggo kabeh wong ing Karnaval Cruise Line," ujare Duffy. "Kapal iki nawakake akeh inovasi lan cara supaya tamu bisa milih sing nyenengake yen kita yakin dheweke bakal dadi favorit tamu kanthi cepet. Lan nalika ngarepake restart ing operasi tamu, tekane Mardi Gras minangka simbol saka rasa seneng lan antisipasi babagan masa depan ing Karnaval Cruise Line. ”

"Wis meh patang taun kita kerja keras kanggo nyiapake Mardi Gras," ujare Kapten Murray. "Nalika nampani kapal sing apik banget iki menyang Port Canaveral, kita bangga bisa ndeleng dheweke ing papan ing Terminal Pelayaran sing apik 3."

Perusahaan saiki bakal miwiti proses nyuda kru Mardi Gras menyang kontingen lengkap 1,750 sing siap nggawe liburan sing apik kanggo tamu sing bakal nikmati hiburan paling akeh ing segara, kalebu versi kapal pertama acara TV sing misuwur Family Feud , lan mangan ing luwih saka rong rolas restoran kanthi papan saka Guy Fieri, Emeril Lagasse, Rudi Sodiman lan Chief Fun Officer ing jalur kasebut Shaquille O'Neal.

Mardi Gras bakal lelayaran mubeng taun saka Port Canaveral, nawakake rute pitung dina menyang Karibia wétan lan kulon.