Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Lelungan menyang Hawaii tanpa watesan kanggo pengunjung

Paket tas sampeyan kanggo ngunjungi Hawaii tanpa watesan
hirstcit
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Hawaii dikenal minangka Aloha Negara Wis dadi conto kanggo jagad iki babagan keamanan sajrone pandemi COVID-19.
Pamrentah ngupayakake nggawe Aloha Negara sing kasedhiya kanggo kabeh pengunjung yen 70 persen kabeh warga divaksinasi. Iki bisa uga mung sawetara minggu. Kangge, watesan lelungan utama liyane bakal ditarik tanggal 15 Juni.

  1. Saiki luwih saka 50 persen kabeh wong sing manggon ing Hawaii wis divaksinasi.
  2. Wiwit tanggal 15 Juni, plancongan interisland bakal kasedhiya tanpa watesan.
  3. Hawaii bakal pindhah menyang lelungan tanpa watesan kanggo kabeh wong.

Gubernur Hawaii David Ige dina iki ngumumake inisiatif "Aman Aman" sing matesi lelungan menyang Aloha Negara bakal diilangi, sawise 70 persen saben penduduk ing Hawaii divaksinasi kanthi lengkap. Ing wektu iki, luwih saka 50 persen divaksinasi ing Hawaii.

Sawise 70 persen kabeh warga divaksinasi, kabeh syarat nganggo topeng kalebu ing njero omah bakal ditarik.

Wiwit tanggal 15 Juni, lelungan antar-pulau bakal kasedhiya tanpa watesan.

Sawise 55 persen kabeh warga ing Hawaii divaksinasi, warga sing divaksinasi kaya ngono bakal bisa lelungan menyang negara-negara AS lan wilayah liyane lan bali menyang Hawaii tanpa tes maneh. Iki uga diarepake diwiwiti tanggal 15 Juni 2021.

Sawise 60 persen kabeh warga ing Hawaii divaksinasi, kabeh wong, kalebu turis, sing divaksinasi kanthi lengkap bisa lelungan menyang Hawaii tanpa tes tambahan.

Sawise 70 persen kabeh warga ing Hawaii divaksinasi, kabeh larangan perjalanan menyang negara kasebut bakal ditarik, mbukak Aloha Negara maneh kanggo lelungan lan pariwisata kaya sadurunge pandemi.

Gubernur Hawaii ngumumake manawa akeh restoran lan pedagang lokal bakal menehi tarif khusus kanggo tamu sing divaksinasi ing wulan Juni.

Gubernur Ige, Nanging, ngelingake kamardikan kasebut bisa uga diwatesi yen pandemi kasebut tuwuh kanthi cara sing ora dikarepake.

Hawaiian Airlines bakal nyumbang 1 yuta mil kanggo dianugerahi warga sing beber vaksin ing negara kasebut.

Ngilangi watesan mung ditrapake kanggo lelungan domestik AS.