Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Pejabat Bangkok kepengin banget ngemot COVID-19

Pejabat Bangkok kepengin banget ngemot COVID-19
Bangkok nekat ngemot COVID-19

Pejabat kesehatan ing Bangkok saiki nawakake vaksin COVID-19 kanggo warga ing hotspot supaya bisa nahan wabah kasebut.

  1. Pamrentah wis nyiyapake pusat vaksinasi mendesak ing distrik Din Daeng.
  2. Vaksinasi ditawakake kanggo sapa wae sing umure 18 taun utawa luwih sing dadi warga masarakat Din Daeng, kalebu buruh migran.

Pusat kasebut ngarep-arep divaksinasi udakara 2,500 wong dina iki, saliyane udakara 3,500 wong sing entuk kukul ing dina Selasa.

Kanthi sawetara kasus anyar dilaporake ing Huai Khwang lan Din Daeng, ing antarane papan liya ing Bangkok, kabeh wong diwasa ing wilayah sing kena pengaruh kasebut bisa entuk jab tanpa preduli status residensi.

Departemen Pengendalian Penyakit lan Kantor Distrik Huai Khwang wis nyiyapake pusat vaksinasi darurat ing Gymnasium 2 Thailand-Jepang Bangkok Pusat Pemuda, dununge ing kabupaten Din Daeng.

Saiki ing dina operasi kaping telu, papan vaksinasi iki saiki nawakake COVID-19 jab kanggo sapa wae sing umure 18 taun utawa luwih sing dadi warga masarakat Din Daeng, kalebu buruh migran.

Saiki akeh wong sing njaluk suntikan, kanthi pusat diarep-arep menehi vaksin udakara 2,500 wong dina iki, uga udakara 3,500 wong sing entuk kukul ing dina Selasa.