Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| Lengganan | Media Sosial Kita|

Pilih basa sampeyan

Pusat vaksinasi sementara wis dialokasikan 300,000 vaksin COVID-19 kanggo peluncuran darurat, kanggo nanggepi tingkat transmisi sing ana gandhengane karo Pasar Huai Khwang, lan Pasar Pusat Din Daeng. Pusat kasebut rencana nawakake jab darurat kasebut sajrone 15 dina.

Penerima vaksin sing teka ing papan iki saiki ujar manawa dheweke yakin bakal duwe pengaruh vaksin sing ditawakake. Sawetara wis nggawa kabeh kulawarga supaya diinokulasi nglawan COVID-19. Nganti saiki, ora ana efek samping sing dilaporake ing situs kasebut.

Kangge, ing distrik Pathum Wan, Wakil Sekretaris Tetap Administrasi Metropolitan Bangkok, Wallaya Wattanarat ing Thailand, wis ngamati operasi pusat vaksinasi ing Polo Football Park lan Greja Redeemer Church.

Kaloro pusat vaksinasi kasebut nyedhiyakake ronggokan kanggo wong sing janjian dosis kaping loro saka komunitas Bon Kai, perumahan Bon Kai, komunitas Polo, komunitas Phra Chen, komunitas Ruamrudee, lan komunitas Kularb Daeng.

Pusat vaksinasi iki nawakake jab marang 1,000 wong saben dina. Dheweke bakal ditutup sawise ngirim jab menyang panampa pungkasan dina iki.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email
>