Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor India Breaking News News wong Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

India pamitan gawe kaget kanggo profesional pariwisata

Pilih basa sampeyan
India pamitan gawe kaget kanggo profesional pariwisata
India pamitan kaget banget karo Dr. Ankur Bhatia
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

India wis akeh korban tragis ing industri pariwisata ing sawetara dina pungkasan, sing akeh bisa diarani COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pati virus corona anyar iki kalebu Anil Bhandari, Vijay Thakur, lan Rajendera Kumar.
  2. Dina iki, dhaptar kematian keramahan ditambahake kaya Dr. Ankur Bhatia sing dinamis lan apik banget.
  3. Dr. Bhatia tilar donya nalika yuswa 48 taun kanthi sebab kematian didhaptar minangka serangan jantung.

Dr. Ankur Bhatia minangka salah sawijining wong sing paling mumpuni ing industri iki, lan dheweke dadi perintis panggunaan teknologi ing pesenan maskapai lan manajemen bandara. Dheweke uga wis beda-beda dadi hotel kanthi rantai Roseate ing India lan luar negeri. Ankur melu sawetara asosiasi lelungan, lan dheweke menehi kontribusi sing penting.

Bhatia minangka Direktur Eksekutif saka Klompok Manuk sing makaryakke pirang-pirang vertikal bisnis kalebu sayap India saka firma teknologi perjalanan global Amadeus, layanan penanganan darat bandara BWFS, lan rantai dealer BMW ing Delhi miturut Bird Automotive.

Minangka direktur eksekutif, Bhatia dikreditake amarga nyengkuyung bisnis perhotelan Bird Group, kalebu tuwuh merek Roseate Hotels & Resorts.

Bird Group nerbitake sawijining pratelan kanthi ujar: "Kanthi sedhih banget, kita bakal menehi informasi babagan patine Dr. Ankur Bhatia, Direktur Eksekutif, Bird Group sing dikasihi. Bhatia (48) ngalami serangan jantung parah esuk iki lan tundhuk.

"Kita ora mung ilang pimpinan, visioner, nanging jagad iki uga kelangan manungsa sing nggumunake. Kulawarga Bhatia kaget banget lan njaluk sampeyan ngurmati privasi dhewe ing wektu susah iki. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India