Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

India pamitan gawe kaget kanggo profesional pariwisata

India pamitan gawe kaget kanggo profesional pariwisata
India pamitan kaget banget karo Dr. Ankur Bhatia
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

India wis akeh korban tragis ing industri pariwisata ing sawetara dina pungkasan, sing akeh bisa diarani COVID-19.

  1. Pati virus corona anyar iki kalebu Anil Bhandari, Vijay Thakur, lan Rajendera Kumar.
  2. Dina iki, dhaptar kematian keramahan ditambahake kaya Dr. Ankur Bhatia sing dinamis lan apik banget.
  3. Dr. Bhatia tilar donya nalika yuswa 48 taun kanthi sebab kematian didhaptar minangka serangan jantung.

Dr. Ankur Bhatia minangka salah sawijining wong sing paling mumpuni ing industri iki, lan dheweke dadi perintis panggunaan teknologi ing pesenan maskapai lan manajemen bandara. Dheweke uga wis beda-beda dadi hotel kanthi rantai Roseate ing India lan luar negeri. Ankur melu sawetara asosiasi lelungan, lan dheweke menehi kontribusi sing penting.

Bhatia minangka Direktur Eksekutif saka Klompok Manuk sing makaryakke pirang-pirang vertikal bisnis kalebu sayap India saka firma teknologi perjalanan global Amadeus, layanan penanganan darat bandara BWFS, lan rantai dealer BMW ing Delhi miturut Bird Automotive.

Minangka direktur eksekutif, Bhatia dikreditake amarga nyengkuyung bisnis perhotelan Bird Group, kalebu tuwuh merek Roseate Hotels & Resorts.

Bird Group nerbitake sawijining pratelan kanthi ujar: "Kanthi sedhih banget, kita bakal menehi informasi babagan patine Dr. Ankur Bhatia, Direktur Eksekutif, Bird Group sing dikasihi. Bhatia (48) ngalami serangan jantung parah esuk iki lan tundhuk.

"Kita ora mung ilang pimpinan, visioner, nanging jagad iki uga kelangan manungsa sing nggumunake. Kulawarga Bhatia kaget banget lan njaluk sampeyan ngurmati privasi dhewe ing wektu susah iki. ”