Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Prancis Industri Hospitality News Mbangun maneh Parks tema Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Disneyland Paris nyelehake tikar sambutan

Pilih basa sampeyan
Disneyland Paris nyelehake tikar sambutan
Disneyland Paris dibukak maneh

Disneyland Paris ngumumake bakal dibukak maneh tanggal 17 Juni 2021, bebarengan karo Disneyland Park, Walt Disney Studios Park, Disney's Newport Bay Club, lan Disney Village.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Disneyland Paris ditutup Maret pungkasan ing taun 2020 nalika pandemi kasebut, dibukak maneh ing wulan Juli lan banjur ditutup maneh ing wulan Oktober.
  2. Wiwitane wis ngrencanakake bakal dibukak maneh ing wulan Februari taun iki, nanging banjur ngumumake tanggal dibukak maneh tanggal 2 April sing dikatutake maneh.
  3. Kabeh pengunjung umur 6 taun utawa luwih, anggota casting, lan panyedhiya layanan diwajibake nganggo topeng.

Mbukak maneh Disneyland Paris bakal ngetrapake langkah-langkah kesehatan lan keamanan sing luwih apik. Kanggo ngurmati jarak fisik sing disaranake dening pejabat kesehatan, sawetara lawang mlebu taman Disney kasedhiya saben dina. Kajaba iku, kabeh pengunjung umur 6 taun utawa luwih, anggota pemeran, lan panyedhiya layanan kudu nganggo topeng.

At Disneyland Paris, selaras karo pandhuan saka pamrentah Prancis lan pejabat kesehatan, jarak fisik bakal dileksanakake ing saindhenging resort kanthi antrian, kendaraan kendharaan, toko, hotel, restoran, lan fasilitas liyane, lan papan tandha bakal ditampilake minangka pangeling.

Taman Prancis njaluk para tamu supaya melu skrining kesehatan diri kanthi sukarela sadurunge dolan menyang Disneyland Paris. Rincian skrining mandhiri iki kalebu ing ngisor iki.

Kanthi ngunjungi Disneyland Paris, tamu njamin yen ora ngalami gejala COVID-19, kalebu demam (luwih saka 38 derajat Celsius) utawa hawa anyep, batuk, sesak ambegan utawa kangelan ambegan, lemes, otot utawa lara awak, sakit sirah, anyar ilang rasa utawa mambu, lara tenggorokan, mual utawa mutah, utawa diare.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.