Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Perusahaan Penerbangan Amerika Serikat Rusia ngirim 33 pesawat penumpang Sukhoi Superjet 100 ing taun 2021

Perusahaan Penerbangan Amerika Serikat Rusia ngirim 33 pesawat penumpang Sukhoi Superjet 100 ing taun 2021
Perusahaan Penerbangan Amerika Serikat Rusia ngirim 33 pesawat penumpang Sukhoi Superjet 100 ing taun 2021
ditulis dening Harry Johnson

Luwih saka 30 pesawat penumpang Sukhoi Superjet 100 bakal gabung karo armada maskapai Rusia ing 2021.

  • Udakara 200 pesawat SSJ100 sing wis mabur
  • Rencana 2021 kalebu pangiriman udakara 33 pesawat Superjet menyang maskapai penerbangan Rusia
  • Sebagian gedhe pangiriman bakal menyang maskapai Aurora

Wakil Perdana Menteri Rusia Yuri Borisov ngumumake manawa Rusia duwe United Aircraft Corporation (UAC) rencana ngirim luwih saka 30 pesawat penumpang SSJ100 (Sukhoi Superjet 100) ing pungkasan taun 2021.

"Udakara 200 pesawat merek iki wis mabur lan rencana taun iki kalebu pangiriman udakara 33 pesawat Superjet menyang maskapai penerbangan," ujare Wakil Perdana Menteri.

Pejabat kasebut nambahake manawa bagean gedhe pangiriman bakal menyang Aurora, maskapai Timur Jauh Rusia sing bermarkas ing Yuzhno-Sakhalinsk, Wilayah Sakhalin.

Sukhoi Superjet 100 utawa SSJ100 minangka jet regional sing dirancang dening perusahaan pesawat Rusia Sukhoi Civil Aircraft, divisi saka United Aircraft Corporation (saiki: Regional Aircraft - cabang Irkut Corporation).

Kanthi pangembangan diwiwiti taun 2000, pesawat kasebut diwiwiti kaping 19 Mei 2008 lan penerbangan komersial kaping pisanan ing 21 April 2011 karo Armavia.

Pesawat MTOW 46–49 ton (101,000–108,000 lb) biasane duwe 87 nganti 98 penumpang lan didhukung karo rong turbofan PowerJet SaM77 sing digawe 79 kN (17,000–18,000 lbf) dikembangake dening usaha patungan antarane Safran Prancis lan Saturnus Rusia NPO.

Ing wulan Mei 2018, 127 wis siyap lan ing wulan September armada kasebut wis mlebu 300,000 penerbangan penghasilan lan 460,000 jam. Pesawat kasebut nyathet telung kacilakan kapitunan lan 86 korban ing Mei 2019.