Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Rusia ngluncurake skema 'pariwisata vaksin' kanggo pengunjung manca

Rusia ngluncurake skema 'pariwisata vaksin' kanggo pengunjung manca
Rusia ngluncurake skema 'pariwisata vaksin' kanggo pengunjung manca
ditulis dening Harry Johnson

Pamrentah Rusia nggawe skema 'pariwisata vaksin' kanggo pengunjung manca nampa vaksin COVID-19 sing dibayar ing Rusia.

  • Pengunjung manca bakal nampa jab vaksin COVID-19 ing Rusia
  • Putin mrentah supaya bisa ngrampungake masalah vaksinasi COVID-19 sing dibayar kanggo wong asing ing Rusia sadurunge pungkasan wulan Juni
  • Ana permintaan pariwisata vaksin sing gedhe banget, ujare pejabat Rusia

Miturut Juru Bicara Kremlin Dmitry Peskov, pengunjung manca bakal bisa nampa jab vaksin COVID-19 ing Rusia kanthi skema 'pariwisata vaksin' anyar sing bisa diluncurake ing sawetara minggu.

Program kasebut bakal diluncurake kanthi cepet amarga ana akeh permintaan kanggo vaksinasi iki, tambah pejabat kasebut.

"Bisa dadi masalah sewulan utawa rong wulan, amarga ana permintaan pariwisata vaksin sing gedhe," jarene nalika takon kapan 'pariwisata vaksin' menyang Rusia bakal diwiwiti.

Sadurunge, Presiden Rusia Putin mrentah pamrentah supaya bisa ngrampungake masalah vaksinasi virus corona kanggo wong asing ing Rusia sadurunge pungkasan wulan Juni.

"Kita ora mung nyukupi tuntutane dhewe, nanging kita bisa menehi opsi kanggo warga negara asing teka ing Rusia lan njupuk vaksin ing kene," Putin njamin manawa industri pharma Rusia siap njaga produksi vaksin.

"Praktek kasebut nyebar nalika wong-wong saka macem-macem negara, pengusaha, lan kepala perusahaan utama Eropa sengaja teka ing Rusia kanggo njupuk vaksin virus corona," ujare Putin.

"Ing babagan iki, aku njaluk pamrentah supaya nganalisa kabeh aspek perkara iki sadurunge pungkasan wulan iki, kanggo nggawe syarat vaksinasi mbayar kanggo wong asing ing negara kita," tambahnya.