Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Hotel Ocean House ing Watch Hill: Tangga gedhe sing ora ana entah

Hotel Ocean House ing Watch Hill: Tangga gedhe sing ora ana entah
Ocean House ing hotel Watch Hill

Ocean House minangka hotel tepi laut kanthi gaya Victoria sing wiwitan dibangun ing taun 1868 ing Bluff Avenue ing distrik bersejarah Watch Hill ing Westerly, Pulo Rhode.

  1. Omah Samodra asli minangka struktur utama ing Distrik Sejarah Hill Hill, sing kacathet ing Daftar Nasional Tempat Bersejarah.
  2. Tutup hotel asli kalebu ora ana fasilitas modern, kahanan sing bobrok, lan ora tundhuk karo kode bangunan saiki.
  3. Tangga gedhe tumuju ing endi wae, lan banyu udan meresap liwat tembok.

Hotel asli 1868 ditutup ing taun 2003; dibongkar ing taun 2005, lan fasilitas anyar dibukak ing taun 2010 ing situs sing padha karo akeh bentuk lan tampilan struktur asale, uga jeneng asline. Asli lan rekonstruksi kasebut misuwur amarga arsitektur Victoria sing rame lan sisi kuning sing khas.

Ocean House asli minangka hotel pungkasan ing jaman Water-Victorian ing Rhode Island.

Omah Samodra wiwitane dibangun ing taun 1868. Ukurane luwih cilik tinimbang omah liyane Hotel dununge ing Watch Hill, nanging ditambah karo pirang-pirang tambahan sajrone taun. Omah Samodra asli minangka struktur utama ing Distrik Sejarah Hill Hill, sing kacathet ing Daftar Nasional Tempat Bersejarah.

Ing wulan Maret 2004, Girouard Associates of New Canaan, Connecticut, tuku fasilitas kasebut saka ahli warise kulawarga Louis D. Miller, sing duwe hotel wiwit taun 1938. Girouard Associates duwe tujuan kanggo ngrusak Ocean House lan mbangun limang omah pinggir segara gedhe, nanging ana demonstrasi diterusake. Panuku anyar pungkasane ditemokake, lan nalika semangat bangunan asline disimpen, bangunan sejatine ora.

Faktor-faktor sing ana gandhengane karo nutup Omah Samodra asli kalebu ora ana fasilitas modern, kahanan sing bobrok, lan ora tundhuk karo kode bangunan saiki. Omah Samodra asli dioperasikake kanthi musiman, mbukak udakara telung wulan setaun, lan bangunan kasebut ora duwe sistem pemanas, AC, lan sistem ventilasi. Ing taun-taun pungkasan operasine, rong jubin ndhuwur ora digunakake lan mung 59 kamar sing bisa digunakake ing taun asline 159. Fasilitas penuaan ora duwe fasilitas sing dibutuhake, fungsi layanan, syarat egress, syarat aksesibilitas cacat, lan parkir kanggo memenuhi kode modern. Artikel koran nerangake kahanan pungkasane: “Tangga gedhe ora ana enteke. Banyu udan nglewati tembok lan mili ing saluran banyu kanthi kabel. Lift oak rusak. ”

Bangunan umur 138 taun kasebut ora cocog karo kode bangunan lan keamanan urip saiki. Struktur kayu kasebut wis dikompromi kanthi instalasi listrik, gas, lan alat pipa sing ora pilih kasih, uga konfigurasi kamar sabanjure kanggo jedhing pribadi. Kode api Rhode Island direvisi lan luwih kuat dileksanakake sawise kebakaran klub wengi ing Stasiun 2003, nggawe cacat kasebut ora bisa diatasi ing Ocean House. Selaras karo standar safety saiki, kalebu ing windows sing diwenehi topan kanthi bingkai anyar, pondasi beton anyar kanthi tali baja ing saindhenging, ngilangi kabeh cat timbal interior lan eksterior, lan ngilangi cetakan interior sing mbutuhake pembongkaran interior.

Ing taun 2004, Omah Laut ora diidini mbukak amarga kekurangan kode; hotel asli mandheg operasi ing taun 2003 lan didol. Komunitas ngerti ing wulan Maret 2004 manawa pangembang saka njaba kutha ngrencanakake bakal ngrusak Ocean House lan mbangun limang omah ing panggonane, mula para panitia miwiti kampanye kanggo nylametake bangunan kasebut lan ngreksa akses lan pantai umum ing situs kasebut. Penyelenggara iki kalebu perwakilan saka Preserve Rhode Island, Rhode Island Historical Preservation, lan Komisi Warisan, uga National Trust. Panuku liyane ditemokake sing nganggep ora ekonomi lan fisik sing cocog kanggo nggawe bangunan kasebut fungsional lan kode, nanging dheweke janji bakal dibangun maneh wiwit wiwitan. Bangunan asline dibongkar, lan fasilitas anyar dibangun ing lokasi.

Arsitek proyek nemoni perlawanan karo pambongkar Ocean House, nanging dheweke sukses ndhukung rekonstruksi. Dheweke nyaranake bangunan sing dimodelake miturut Ocean House asli amarga paling gedhe, udakara taun 1908. Iki bakal ngidini hotel 49 kamar kanthi ukuran ing lurung-lurung sing jejer, nalika ngembang menyang pantai ing papan sing bisa ditampung 23 kondhisi. Iki uga bakal bisa nduwe fasilitas lan fungsi layanan sing bisa nggawe proyek kasebut bisa digunakake kanthi fungsional lan ekonomi.

Struktur Ocean House asli dibongkar ing Desember 2005 lan fasilitas sabanjure dibukak ing taun 2010.

Desain anyar ukurane 50,000 kaki persegi luwih gedhe tinimbang sing asale yaiku 156,000 kaki persegi. Iki rekonstruksi akeh pemasangan asli lan mulihake rincian asli tartamtu sing wis dicopot sajrone operasi ing fasilitas kasebut, kayata atap mansard asli lan tungku lobi. Iki uga nggabungake elemen anyar, kalebu fasilitas ing ngisor lemah lan rong swiwi anyar sing dideleng saka bangunan utama, sing uga nglindhungi area perumahan tetanggan saka kegiatan hotel.

Fasilitas asli didokumentasikan, lan dimensi lan dhuwur sakabehe disimpen, kalebu ukuran lan dununge windows. Potongan bangunan asli sing sejatine diopeni lan desain replika kolom, ibukota, lan gaweyan kayu. Bahan sing bisa digayuh manungsa yaiku kayu, nanging detail sing ora bisa digawe saka bahan sintetis sing luwih gampang dijaga.

Fasilitas anyar kasebut nduweni 49 kamar tamu lan 23 suite kondominium perumahan uga ruang rapat, spa, puteran, kolam renang, pusat kebugaran, lan restoran. Desain kasebut uga nduweni fungsi layanan sing dibutuhake kanggo fasilitas modern: pawon sing paling anyar, dermaga ngemot, kamar mekanik, syarat nyingkirake geni (kayata tangga sing keluwih), lan fasilitas staf.

Stanley Turkel ditunjuk dadi Sejarawan taun iki dening Histories Hotels of America, program resmi National Trust for Histories Preservation, sing sadurunge dijenengi ing 2020 lan 2015. Turkel minangka konsultan hotel sing paling akeh diterbitake ing Amerika Serikat. Dheweke ngoperasikake praktik konsultasi hotel sing dadi saksi ahli ing kasus sing gegandhengan karo hotel, nyedhiyakake manajemen aset lan konsultasi waralaba hotel. Dheweke wis disertifikasi minangka Supplier Hotel Hotel Emeritus dening Institut Pendidikan Asosiasi Hotel lan Penginapan Amerika. [email dilindhungi] 917-628-8549

Bukune sing anyar "Great American Hotel Architects Volume 2" bubar diterbitake.

Buku Hotel liyane sing diterbitake:

  • Hotel American Greater: Pionir Industri Hotel (2009)
  • Dibangun Suwene: Hotel 100+ Taun ing New York (2011)
  • Dibangun Suwene: Hotel 100+ Taun Wétan Mississippi (2013)
  • Hotel Mavens: Lucius M. Boomer, George C. Boldt, Oscar saka Waldorf (2014)
  • Hotel American Greater Volume 2: Pionir Industri Hotel (2016)
  • Dibangun Suwene: Hotel 100+ Taun ing Kulon Mississippi (2017)
  • Hotel Mavens Volume 2: Henry Morrison Flagler, Henry Bradley Plant, Carl Graham Fisher (2018)
  • Arsitek Hotel American Great Volume I (2019)
  • Hotel Mavens: Volume 3: Bob lan Larry Tisch, Ralph Hitz, Cesar Ritz, Curt Strand

Kabeh buku kasebut bisa dipesen saka PengarangHouse kanthi ngunjungi www.stanleyturkel.com lan ngeklik judhul buku.