Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Bebungah Bombshell dening Dr. Taleb Rifai babagan UNWTO lan Dr. Walter Mzembi

Pratelan bombshell ing UNWTO dening mantan Sekretaris Jenderal Dr. Taleb Rifai katon minangka pajeg kanggo urip, lan minangka testimoni apik saka mantan menteri pariwisata lan calon UNWTO Dr. Walter Mzembi, sing mung dibebasake dening Pengadilan Tinggi Zimbabwe ing tuduhan korupsi.

Print Friendly, PDF & Email
  1. A tinjauan bom dening Dr. Taleb Rifai babagan UNWTO lan Dr. Walter Mzembi
  2. Mzembi, mantan menteri Pariwisata Zimbabwe lan mantan calon Sekretaris Jenderal UNWTO, ora bersalah amarga kerja sama sing ana gandhengane karo acara UNWTO
  3. Sekretaris Pariwisata lan Margasatwa Kenya ujar: Sugeng dhokter Dr Mzembi - pungkasane dibenerake

Pratelan bombshell dening mantan rong istilah UNWTO Sekretaris Jenderal Dr Taleb Rifai katon minangka pajeg seumur hidup lan testimoni sing apik banget dening mantan menteri pariwisata lan mantan Calon Sekretaris Jenderal UNWTO Dr. Walter Mzembi.

Mantan Sekretaris Jenderal UNWTO kanggo pidato ing ATM Virtual
Mantan Sekretaris Jenderal UNWTO Dr. Taleb Rifai

Mzembi mung dibebasake dening pengadilan tinggi Zimbabwe amarga tuduhan korupsi, sing sementara mungkasi karir politik lan meksa dheweke dadi pengasingan.

Pemimpin pariwisata saka saindenging jagad wis matur suwun karo mantan menteri pariwisata Dr. Walter Mzembi amarga wis ora bersalah nalika mburu tindak pidana sing gegandhengan karo Majelis UNWTO ing negarane, Zimbabwe.

Mantan Sekretaris Jenderal PBB Dr. Taleb Rifai duwe pernyataan bom babagan pamrentahan UNWTO saiki lan bencana sing kita saksine saiki.

"Aku seneng ndeleng iki. Ngarep-arep kepemimpinan terus kanggo pariwisata global, "tambah Menteri Pariwisata Jamaika Edmund Bartlett. Hon Bartlett uga dadi ketua Dewan Regional UNWTO kanggo Amerika. ”

Dheweke ujar: Aku seneng banget yen Dr. Walter Mzembi wis dibebasake kanthi adil. Pancen dheweke dadi juara pariwisata lan nggawe Zimbabwe dadi pusat kapemimpinan pamikiran lan referensi kanggo prestasi pariwisata ing Afrika.


Peran Walters ing pariwisata utama minangka penggerak utama pertumbuhan ekonomi lan penciptaan kerja dirayakake kanthi apik ing UNWTO lan diskusi pariwisata liyane ing saindenging jagad.

Kita yakin pikiran sing landhep lan kaku akademik ora bakal ilang ing tanah asale, dheweke tresna banget.

Bebungah Bombshell dening Dr. Taleb Rifai babagan UNWTO lan Dr. Walter Mzembi
CEO Gloria Guevara WTTC


Gloria Guevara, presiden lan CEO Dewan Perjalanan lan Pariwisata Dunia (WTTC) marang eTurboNews, Walter Mzembi pancen apik banget, nambah: "Salam kanggo aku."

Louis D'Amore, pendiri, lan presiden Institut Perdamaian Internasional Liwat Pariwisata (IIPT) nyathet UNWTO bakal duwe papan sing luwih apik, yen Dr. Mzembi bakal dipilih, kaya kudune.

Bebungah Bombshell dening Dr. Taleb Rifai babagan UNWTO lan Dr. Walter Mzembi
Hisham Zaazou, tilas Menteri Pariwisata Mesir

Hisham Zaazou, mantan menteri pariwisata ing Mesir, marang eTurboNews.

Wis rampung Jangkoan apik banget lan ucapan selamat kanggo kancaku Walter, sing uga niliki Mesir minangka tamu ing sawetara taun kepungkur lan duwe peran apik banget ing hubungan kasebut. Matur suwun sanget kanggo dheweke lan kulawargane kanggo dina-dina mengko.

Nanging, ora ana sing paling penting ing pratelan kasebut dening mantan sekretaris jenderal UNWTO Dr Taleb Rifai. Dr. Rafet nulis pernyataan kasebut saka omah ing Yordania.

Bebungah Bombshell dening Dr. Taleb Rifai babagan UNWTO lan Dr. Walter Mzembi

Mzembi dadi terharu nalika nampa pratelan Sekretaris Jenderal kasebut lan ujar: “Dr. Pratelan Rifai minangka pajeg seumur hidup lan testimoni sing apik banget.

Dr.Rifai nulis:
Nalika pisanan ketemu karo Walter Mzembi, aku rumangsa ngerti wong sing hebat lan, manungsa sing apik banget.

Apa tegese keputusan dina iki yaiku pungkasane apa sing bener kudu lan bakal menang, ora suwene suwene wektu.

Walter pungkasane diresiki karo bangsane dhewe. Kanggo kula, iki minangka pangakuan kabeh sumbangan kanggo negarane lan bangsane. Aku mesthi precaya marang dheweke.

Wiwit miwiti kerja sama ing majelis umum UNWTO ing Victoria Falls sing apik, aku ngerti yen dheweke nindakake sing paling apik sajrone kahanan sing angel.

Aku wis kerep ndeleng iki, yen ana wong sing wani njupuk risiko, supaya bisa ngrampungake, dheweke mesthi risik yen dituduh tumindak salah.

Dolanan aman ora bakal rampung. Sawijining wong kudu njupuk risiko kanggo ngatasi watesan sistem, lan sing padha karo sing ditindakake Walter. Wong sing wani tenan, Dheweke ora mung wong Zimbabwe sing apik nanging uga wong Afrika sing apik lan wani.

Mung getunku yaiku nalika dheweke dadi Sekretaris Jenderal UNWTO, ing 2017, aku ora cukup ndhukung dheweke. Aku nglindhungi keputusan Dewan Eksekutif. Asilé yaiku bencana sing saiki daksakseni saiki. Saiki, aku ngerti yen ora bisa dipercaya karo keputusan kasebut. Kaya Walter, aku kudune tumindak wani lan tetep ngandel, lan ora nututi buku kanthi surat kasebut.

Print Friendly, PDF & Email