Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

WestJet: Penerbangan liyane saka Kanada menyang Hawaii ing musim salju iki

WestJet mabur luwih akeh penerbangan tinimbang maskapai Kanada liyane kanthi layanan Dreamliner tambahan lan penerbangan langsung anyar saka Calgary menyang Kona lan Lihue.

Print Friendly, PDF & Email
  • WestJet ngumumake tuwuhing penting ing jaringan Hawaii
  • Miwiti musim salju iki, WestJet bakal nambah layanan 787 Dreamliner saka Calgary lan Vancouver menyang Kahului, Maui
  • WestJet nambah layanan mandeg mingguan anyar saka Calgary menyang Kona lan Lihue 

WestJet dina iki ngumumake tuwuhing penting ing jaringan Hawaii, nampilake luwih akeh pilihan penerbangan Dreamliner saka Kanada Kulon menyang Maui lan layanan non-stop anyar saka Calgary menyang Kona lan Lihue ing musim salju iki. Kanthi 57 penerbangan pulang pergi mingguan kanthi 10 rute nonstop, WestJet nawakake layanan luwih akeh antarane Kanada lan Hawaii tinimbang maskapai liyane.

"Kanthi nyuda watesan perjalanan, kita ngerti manawa para tamu wis ngrencanakake bakal ngimpi impen Hawaii sing ditunggu-tunggu dadi kasunyatan sing cocog." ujare John Weatherill, WestJet, Kepala Petugas Komersial. "Kita wis ningkatake layanan musim salju menyang Hawaii luwih saka 25 persen wiwit taun 2019 kanggo mesthekake para tamu nambah fleksibilitas lan opsi non-stop sing paling terjangkau saka Kanada Kulon."

Layanan anyar saka Calgary menyang Kona lan Lihue

WestJet nambah layanan mandeg mingguan anyar saka Calgary (YYC) menyang Kona (KOA) lan Lihue (LIH) wiwit wulan Desember. Kanthi nambah layanan anyar kasebut, WestJet bakal nawakake layanan menyang papat tujuan Hawaii tanpa henti saka Calgary lan loro saka Edmonton.

"Tamu kita seneng matur aloha menyang penerbangan langsung tambahan menyang Hawaii tropis, "ujare Bob Sartor, Presiden & CEO, Otoritas Bandara Calgary. "Kita siyap nampi tamu bali kanthi aman ing omah lan pusat WestJet lan ngarepake opsi musim salju sing ditambahake kanggo Albertans lan para penumpang sing nyambung saka njaba propinsi."

Pilihan liyane 787 Dreamliner

Miwiti musim salju iki, WestJet bakal nambah layanan 787 Dreamliner saka Calgary lan Vancouver menyang Kahului, Maui (OGG) kanthi 13 penerbangan mingguan. Layanan WestJet 787 menyang Maui saka Kanada Kulon wis dijadwalake kanthi wayah awan supaya tamu bisa teka ing Maui ing wayah awan, kanthi wektu kanggo entuk manfaat saka rencana. Layanan Dreamliner teken maskapai kasebut nduweni kursi santai kanthi restoran lan hiburan sing dikarepake.

"Kaya manuk Kolea, akeh wong Kanada saben taun bali menyang Kepulauan Hawaii nalika musim salju," ujare David Y. Ige, Gubernur, Hawaii. "Dheweke ngajeni masarakat, papan lan budaya, lan kita nampani maneh. Penumpang internasional sing tambah akeh bisa mbantu kita ngimbangi kebutuhan warga lan pengunjung kanthi luwih apik. Mahalo menyang WestJet kanggo kerja sama karo negara supaya warga lan pengunjung tetep aman lan sehat. ”

"Kita seneng banget ngluncurake rute tambahan WestJet menyang Hawai'i," ujare Lorenzo Campos, Direktur Akun Pariwisata Hawai'i Kanada. "Kita matur nuwun banget marang WestJet amarga wis dadi mitra sing dipercaya lan ndhukung terus-terusan ing Pulau Hawaii lan nuduhake aloha semangat lan tansah ngugemi nilai malama Hawaii. Kita ngarep-arep bisa nampani kulawarga Kanada ing musim salju iki. " 

Frekuensi rute lan jadwal WestJet

Market787 Frekuensi Puncak737 Frekuensi Puncakefektif
Calgary-Maui6x saben minggu1x saben mingguNovember 5, 2021
Calgary-Honolulu
7x saben mingguDesember 3, 2021
Calgary-Kona *
1x saben mingguDesember 19, 2021
Calgary-Lihue *
1x saben mingguDesember 19, 2021
Vancouver - Maui **7x saben minggu3x saben mingguOktober 31, 2021
Vancouver-Honolulu **
14x saben mingguOktober 31, 2021
Vancouver-Kona
7x saben mingguOktober 31, 2021
Vancouver-Lihue
7x saben mingguOktober 31, 2021
Edmonton-Maui
2x saben mingguDesember 12, 2021
Edmonton-Honolulu
1x saben mingguDesember 18, 2021
* Rute anyar ditambahake menyang jadwal musim dingin WestJet sing nglayani Hawaii. ** Layanan sing saiki digunakake ing jadwal musim panas WestJet.
Print Friendly, PDF & Email