AS lan Inggris pindhah menyang koridor perjalanan

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
AS lan Inggris pindhah menyang koridor perjalanan

Mbukak koridor perjalanan AS-UK minangka langkah sing cerdas, adhedhasar ilmu pengetahuan sing kudu ditindakake kanggo pemulihan ekonomi kaloro negara kasebut, lan saiki wayahe kritis kanggo njupuk.

Print Friendly, PDF & Email
  • AS lan Inggris setuju kanggo mbukak maneh lelungan ing rong negara kasebut sanalika bisa
  • AS lan Inggris kalorone duwe cathetan utama babagan vaksinasi lan infeksi sing mudhun
  • Ana kebutuhan ekonomi sing jelas kanggo mbukak maneh lelungan internasional

Asosiasi Plancongan AS Presiden lan CEO Roger Dow nerbitake pratelan ing ngisor iki babagan woro-woro manawa Presiden Biden lan Perdana Menteri Inggris Boris Johnson wis setuju sadurunge pertemuan puncak G7 kanggo mbukak maneh lelungan ing rong negara kasebut kanthi cepet:

"Mbukak koridor perjalanan AS-Inggris minangka langkah sing cerdas, adhedhasar ilmu pengetahuan sing kudu ditindakake kanggo pemulihan ekonomi kaloro negara kasebut, lan saiki wayahe kritis kanggo njupuk.

"AS lan Inggris kalorone duwe cathetan utama babagan vaksinasi lan infeksi sing mudhun, Inggris minangka pasar lelungan utama ing luar negeri, lan loro pamrentah kasebut nduweni hubungan sing raket. Kanthi bukti akeh banget yen lelungan aman kanthi langkah-langkah kesehatan berlapis - lan kebutuhan ekonomi sing jelas kanggo mbukak maneh lelungan internasional - pindhah kanggo nyuda watesan perjalanan ing antarane rong negara kasebut minangka papan sing paling apik kanggo miwiti.

"Industri lelungan kanthi semangat ngucap pamrentah ing Biden lan pamrentah Inggris amarga wis responsif marang panggilan kanggo ningkatake koridor lelungan bilateral, lan ngarep-arep bisa dileksanakake wiwitan wulan Juli. Tingkat pengangguran ing industri lelungan AS saiki luwih saka tikel rata-rata nasional, lan njupuk kesempatan kanggo mbukak maneh kabeh segmen lelungan kanthi potensial bakal ngasilake jutaan lapangan kerja lan atusan milyar kegiatan ekonomi. ”

Print Friendly, PDF & Email