Plancongan bisnis butuh konsolidasi sajrone plancongan 63%

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Plancongan bisnis butuh konsolidasi sajrone plancongan 63%

Kanggo nylametake pandemi kasebut, sawetara perusahaan kudu nganggep gabungan lan akuisisi (M&A) kanggo nggabungake persaingan, ndorong penghasilan, lan ngembangake efisiensi operasional.

Print Friendly, PDF & Email
  • Industri lelungan bisnis global wis ilang miliaran ing bathi klien
  • Pandemi nggawe pasar sing rame ing antarane agensi perjalanan bisnis
  • Sawetara pemain utama bisa miwiti gabung kanggo nyuda overhead lan nambah penjualan lan penghasilan

Pandemi COVID-19 duweni pengaruh banget marang industri lelungan bisnis. Sektor internasional paling kena pengaruh, ngalami penurunan total 75% perjalanan.

Pariwisata bisnis domestik uga nandhang sangsara, mudhun 56% (63% mudhun umume ing taun 2020). Asile, industri lelungan bisnis global wis ilang miliaran ing penghasilan klien, nggawe pasar sing rame ing antarane agensi perjalanan bisnis.

Kanggo nylametake pandemi kasebut, sawetara perusahaan kudu nganggep gabungan lan akuisisi (M&A) kanggo nggabungake persaingan, ndorong penghasilan, lan ngembangake efisiensi operasional.

Pangurangan panjaluk para musafir nyebabake pasar sing akeh banget sing agensi lelungan bisnis berjuang supaya bisa urip. Perusahaan-perusahaan kasebut saiki duwe sawetara keputusan angel babagan berjangka, lan konsolidasi bisa dadi pilihan sing paling sustainable kanggo urip. Industri kasebut bisa uga ndeleng sawetara Usaha Kecil lan Menengah (UKM) gabung kanggo menehi tenaga tuku luwih akeh ing industri kasebut.

Utawa, sawetara pemain utama bisa miwiti gabung kanggo nyuda overhead lan nambah penjualan lan penghasilan.

Konsolidasi asring kedadeyan supaya bisnis bisa dadi pimpinan ing industri. Nalika perusahaan tuku utawa gabung karo perusahaan liyane, nyuda jumlah pesaing lan nambah basis klien. Nanging, ing iklim saiki, penghasilan, efisiensi, lan pengurangan biaya minangka motivator utama M&A. Tambah ing bathi umum, perusahaan pariwara bisnis gabungan bisa uga pengaruhe ing industri, saengga bisa ngontrol rega, njupuk pasar khusus lan ngasilake luwih akeh karo para panyedhiya.

Minangka organisasi wis skala, semono uga agensi perjalanan bisnis. Klien korporat, sing regane regane mayuta-yuta kepungkur, saiki regane sithik bagean. Akeh komentator industri negesake manawa iki mung ganti sedhela. Nanging, akeh klien lelungan bisnis wis adaptasi karo pandemi kanthi dadi luwih efisien lan inovatif, ngembangake cara komunikasi anyar, bisa uga nyuda permintaan travel kanggo jangka panjang.

Teknologi komunikasi kayata Zoom, Microsoft Team lan Citrix mbantu perusahaan njaga keterlibatan, kolaborasi, lan kemitraan karyawan sajrone pandemi, ngasilake akeh perusahaan sing takon babagan anggaran perjalanan perusahaan. Miturut jajak pendapat industri pungkasan, 43% responden ujar manawa anggaran perjalanan perusahaan perusahaan bakal 'nyuda sacara signifikan' sajrone 12 wulan sabanjure, nuduhake manawa bisnis bakal terus nggunakake teknologi komunikasi lan nimbang-nimbang perlune nggunakake modal mulia kanggo penerbangan lan lelungan liyane. biaya.

Print Friendly, PDF & Email