Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Mexico Breaking News News tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Penerbangan nonstop Kansas City menyang Cancun saiki ing Southwest Airlines

Penerbangan nonstop Kansas City menyang Cancun saiki ing Southwest Airlines
Penerbangan nonstop Kansas City menyang Cancun saiki ing Southwest Airlines
ditulis dening Harry Johnson

Keputusan Southwest kanggo ngluncurake layanan internasional saka Bandar Udara Internasional Kansas City nyritakake komitmen jangka panjang kanggo Kansas City lan menehi lelungan ing Heart of America pilihan lelungan sing dikarepake.

Print Friendly, PDF & Email
  • Southwest Airlines ngumumake layanan nonstop mangsan menyang Cancun
  • Cancun, Meksiko, dadi tujuan internasional paling apik saka Kansas City
  • Kansas City dadi salah sawijining 20 bandara gerbang internasional Southwest

Southwest Airlines ngumumake manawa maskapai kasebut bakal nawakake layanan internasional pertama saka Bandar Udara Internasional Kansas City (MCI), kanthi layanan musiman, Sabtu Bandara Internasional Cancun (CUN) wiwit tanggal 13 November.

Cancun, Meksiko, minangka tujuan internasional paling apik saka Kota Kansas kanthi luwih saka 200 penumpang pra-pandemi saben dina sajrone musim puncak. Kansas City dadi salah sawijining 20 bandara gerbang internasional Southwest.

"Southwest Airlines'Keputusan kanggo ngluncurake layanan internasional saka Bandar Udara Internasional Kansas City nyritakake komitmen jangka panjang kanggo Kansas City lan menehi lelungan ing Heart of America pilihan lelungan sing dikarepake, "ujare Pat Klein, direktur Departemen Penerbangan Kota Kansas.

Pengumuman kasebut muncul amarga jumlah penumpang saya tambah saya akeh sing divaksinasi. Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit saiki ngarahake kabeh penumpang udhara sing teka ing Amerika Serikat, kalebu warga AS lan wong sing divaksinasi, diwajibake duwe asil tes virus COVID-19 negatif ora luwih saka 3 dina sadurunge lelungan.

Jadwal dina Setu yaiku:

WN # 751 MCI-CUN 6:15 a.m. - 10:55
WN # 750 CUN-MCI 4:15 pm - 7:00 pm

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.