24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Investments News Mbangun maneh Warta Pecah Arab Saudi Seychelles Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

FlyNAS ngluncurake penerbangan langsung antarane Saudi lan Seychelles wiwit Juli 2021

FlyNAS ngluncurake penerbangan langsung antarane Saudi lan Seychelles wiwit Juli 2021
Saudi lan Seychelles

Wiwit tanggal 1 Juli 2021, pulau-pulau Seychelles bakal luwih gampang diakses para plancong saka Arab Saudi minangka maskapai penerbangan Arab Saudi, FlyNAS ngumumake penerbangan langsung saka Jeddah menyang Mahé.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Penerbangan anyar, sing bakal nggampangake lelungan menyang Seychelles kanggo warga Kerajaan Arab Saudi.
  2. Nalika tekane FlyNAS, Menteri Pariwisata ngarep-arep bisa ndeleng akeh panambahan pengunjung ing wilayah Arab Saudi.
  3. Seychelles bisa diakses sadurunge, lan ora mbutuhake visa saka kabangsaan apa wae.

FlyNAS bakal miwiti penerbangan nonstop sing dioperasikake kaping telu seminggu saka Jeddah, kanthi sambungan cepet menyang utawa saka Riyadh lan Dammam. Operasi dina Selasa, Kamis lan Setu, pesawat 5 jam 40 menit bakal dioperasikake lan pesawat A320 Neo anyar kanthi kapasitas 174 kursi.

Penerbangan anyar sing bakal digawe lelungan menyang Seychelles luwih gampang kanggo warga Kerajaan Arab Saudi, diwiwiti kanthi kerja sama karo Menteri Luar Negeri lan Pariwisata, bebarengan karo Dewan Pariwisata Seychelles lan Otoritas Penerbangan Sipil Seychelles. 

Bisa diakses sadurunge, lan tanpa visa sing dibutuhake saka kabangsaan, Seychelles, lahan sing beda-beda lan ditemokake minangka papan sing apik kanggo nglampahi wektu kanthi kualitas lan sambungake maneh karo alam.

Kerajaan Arab Saudi minangka pasar metu paling gedhe ing Timur Tengah lan akeh wong ing Karajan sing pengin mbukak jaban rangkah sawise mbukak tapel wates, Menteri Luar Negeri lan Pariwisata Seychelles, Sylvestre Radegonde, ujar, "Tujuan kasebut wis nyathet udakara 300 wong Arab Saudi wiwit Januari 2021. Kanthi tekane FlyNAS menyang gisik kita, Menteri Pariwisata ngarep-arep bisa ndeleng akeh pengunjung saka wilayah Arab Saudi. Telung penerbangan mingguan menyang Seychelles saka Jeddah minangka kesempatan liyane kanggo tujuan, amarga ora mung Seychelles bisa diakses langsung menyang warga negara Arab Saudi, nanging uga wong-wong asing sing manggon ing Kerajaan Inggris.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.