IMEX ngirim obrolan kolektif ing format sing anyar

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Kolaborasi, Sambungan lan Komunitas dikirim ing BuzzHub IMEX anyar

Ayo Dhiskusi Dina ing BuzzHub bakal nemokake keberlanjutan, desain acara, keragaman, lan kesehatan mental ing format anyar.

Print Friendly, PDF & Email
  1. IMEX BuzzHub terus ngirim cara sinau lan nyambung ing sesi meja bundar sing anyar lan nyenengake.
  2. New Let's Talk Days bakal diluncurake tanggal 16 Juni 2021, nganggo basa Inggris lan 23 Juni 2021, ing basa Jerman.
  3. Acara interaktif lan inspiratif kasebut njanjeni obrolan kolektif ing format anyar.

Pengunjung BuzzHub bisa ngarepake sawetara sesi meja bundar sing cilik lan menehi pendekatan interaktif lan inspiratif kanggo njelajah topik pemulihan bisnis, kanthi jero babagan keberlanjutan, desain acara, keragaman, kesehatan mental lan pangembangan profesional.

Iki kalebu obrolan mbukak babagan desain acara antarane Ruud Janssen lan Roel Frissen saka Event Design Collective lan pemilik acara Joël Letang saka Wikimedia Foundation. Bareng padha ngrampungake pitakon: Kepiye cara ngrancang acara sing luwih inovatif kanggo mbesuk? Apa sing realistis, apa fantasi?

IMEX ngirim obrolan kolektif ing format sing anyar
Ruud Janssen, Pendhiri Kolektif Desain Acara
IMEX ngirim obrolan kolektif ing format sing anyar
Joel Letang, Manajer Tim Acara, Yayasan Wikimedia

Nggawe pendekatan berkelanjutan kanggo mbangun maneh kanthi prioritas utama kanggo kabeh sektor acara bisnis, lan tim saka Kopenhagen nuduhake pengalaman minangka CVB. Lene Corgan lan Cathrine Seidel Tvede saka Wonderful Copenhagen saiki nyedhiyakake rencana pemulihan bisnis kanggo pertumbuhan ekonomi, dhukungan komunitas lan sukses lingkungan ing Mbangun Luwih Apik saka perspektif kutha. Pemulihan berkelanjutan - Apa sing dibutuhake?

IMEX ngirim obrolan kolektif ing format sing anyar
Lene Corgan, Kepala Pengembangan Bisnis - Acara Bisnis ing Copenhagen Apik

Patrick Delaney, Managing Director of SoolNua, nuduhake perspektif insentif babagan topik utama keberlangsungan ing Tips Keberlanjutan SITUS - fokus ing insentif.

Rong Dina IMEX BuzzHub Let's Talk Days uga kalebu sesi sing didedikake kanggo ndhukung kesehatan mental para pamiarsa; kesejahteraan lan kebugaran ditambah karo komunitas sing nyengkuyung para pemimpin wanita generasi sabanjure.

Wong-wong sing gabung karo Dina Ayo Dhiskusi tanggal 16 Juni bakal duwe kesempatan kanggo njelajah platform jaringan anyar sing nyenengake sing diarani GatherTown. Tim IMEX ngundang peserta supaya nyoba, kanthi ditambahake menyang jadwal online ing BuzzHub, lan menehi umpan balik sadurunge dituduhake karo komunitas acara bisnis sing luwih akeh.

Carina Bauer, CEO Grup IMEX, nerangake: "Mbangun luwih becik yaiku sing kudu ditindakake komunitas saiki, nanging mung bisa ditindakake kanthi kolaborasi sejati. Iki ora mung saka ngrungokake para ahli nanging uga sesambungan lan nuduhake pikirane kanthi pendekatan kemitraan sejati.

"Tujuane supaya Ayo Dhiskusi Dina sing anyar dadi platform kanggo obrolan sing mbukak lan ide-ide anyar ing antarane klompok profesional acara bisnis cilik, sing bakal mbukak dalan nalika bisa ketemu langsung ing IMEX Amerika."

Ayo Dhiskusi Dina ditindakake ing platform BuzzHub anyar IMEX tanggal 16 Juni, lan mung nganggo basa Jerman tanggal 23 Juni.

IMEX BuzzHub mlaku nganti wulan September ngirim koneksi manungsa, nilai bisnis lan konten sing disesuaikan ing 'Road to Mandalay Bay' nalika IMEX America, 9-11 November, lan Smart Monday, didhukung dening MPI tanggal 8 November.

Registration kanggo BuzzHub gratis.

# IMEX21 lan #IMEXbuzzhub

www.imexexhibitions.com

eTurboNews minangka mitra media kanggo IMEX Amerika.

Print Friendly, PDF & Email