Airlines aviation Breaking News Internasional Kabar Olahraga Kabar Breaking Malaysia Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

AirAsia duwe 90% armada ing tengah wabah coronavirus

AirAsia duwe 90% armada ing tengah wabah coronavirus
ditulis dening Harry Johnson

AirAsia Malaysia ngarepake panjaluk wiwit pulih ing wulan Agustus 2021, saengga bisa nerusake layanan menyang kabeh 17 bandara domestik sing dilayani ing wulan Oktober.

Print Friendly, PDF & Email
  1. AirAsia duwe 90 persen armada luwih saka 200 pesawat ing saindenging Asia.
  2. AirAsia minangka maskapai penerbangan murah multi-kantor pusaté cedhak Kuala Lumpur, Malaysia.
  3. Saiki ana 105 pesawat AirAsia sing dikunci.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.