CEO London Heathrow mréntah menyang Menteri G7: Bukak Langit Kita!

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Heathrow: Rencana karantina kanggo rawuh saka hotspot COVID-19 sing durung siyap

CEO London Heathrow Airport, John Holland-Kaye wis mréntah nekat kanggo menteri G7
"Kanthi G7 diwiwiti dina iki, para menteri duwe kesempatan kanggo miwiti pemulihan global sing ijo kanthi nyetujoni kepiye kanggo nerusake plancongan internasional kanthi aman lan nyetel mandat kanggo bahan bakar penerbangan berkelanjutan sing bakal ngrusak penerbangan. Iki wayahe kanggo nuduhake kepemimpinan global. "

Print Friendly, PDF & Email
  1. London Heathrow ngadhepi 15 panjaluk panjaluk ditekan, kanthi jumlah penumpang mudhun 90% ing sangisore pre-pandemi 2019 - kapitunan luwih saka 6 yuta penumpang ing wulan kasebut.
  2. Setunggal wulan sawise Pamrentah nyengkuyung maneh lelungan internasional lan njamin masarakat manawa sistem lampu lalu lintas adhedhasar risiko bakal mbukak kunci lelungan berisiko kurang, sistem kasebut durung bisa ngrampungake apa sing dirancang.
  3. Penolakan para menteri kanggo menehi transparansi babagan data ing mburi keputusan lan kegagalan ngenalake 'dhaptar pantauan' ijo wis ngrusak kapercayan konsumen.


Ing review sabanjure kanggo Pamrentah Inggris kanggo ngevaluasi watesan COVID-19 tanggal 28 Junith, pejabat kudu ngandelake ilmu pengetahuan lan miwiti maneh lelungan menyang negara-negara berisiko kurang kaya AS, ngresiki dalan kanggo lelungan tanpa watesan kanggo penumpang sing divaksinasi, lan ngganti tes PCR sing larang kanthi aliran lateral sing teka kanthi risiko kurang.

Para Menteri saiki wis janji bakal prioritas mbukak kunci domestik lan ora ana tanggal pungkasan sing diwatesi kanggo matesi perjalanan, rencana dhukungan sing wis digawe kanggo industri lelungan sing ora ana gandhengane lan kudu diabaikan Sektor iki nggunakake puluhan ewu wong ing saindenging Inggris sing bakal kepengin ngerti apa sing bakal kelakon karo pegawean lan panguripan sawise musim panas sing ilang. Pamrentah kudu menehi ganti rugi sing ditargetake kanggo sektor kasebut, diwiwiti kanthi tingkat tarif bisnis lan perpanjangan kanggo skema furlough nalika Menteri tetep ngunci perjalanan.

Mbukak maneh lelungan transatlantik, penting banget kanggo Inggris lan AS lan kita nyambut gawe kanggo nggawe tugas perjalanan bersama.

Awal minggu iki, CEO saka American Airlines, British Airways, Delta Air Lines, JetBlue, United Airlines lan Virgin Atlantic lan Bandara Heathrow gabung kanggo negesake prelu mbukak koridor transatlantik kanthi aman. Panalitiyan CEBR nuduhake manawa penumpang US Heathrow nyumbang luwih saka £ 3bn ing saindenging Inggris ing taun 2019. Inggris pra-pandemi minangka tujuan utama para turis AS, nanging posisi kepemimpinan iki beresiko kepencut lan ambisi Inggris Global kita rusak. dening Prancis lan Italia, sing wis siyap mbukak lawang kanggo plancong Amerika sing divaksinasi ing minggu ngarep.

Pemimpin G7 kudu ngrebut kesempatan kanggo gabung lan ngrampungake salah sawijining tantangan paling gedhe sing diadhepi generasi iki, yaiku perubahan iklim. Operator utama ing negara-negara G7 wis netepake net-nol ing taun 2050, nanging kita mung bisa nggayuh tujuan kasebut kanthi cepet nggunakake bahan bakar penerbangan berkelanjutan (SAF). Teknologi kasebut ana - Heathrow njupuk SAF kaping pisanan ing minggu kepungkur - nanging kita butuh kabijakan Pamrentah sing bener kanggo nambah kapercayan. Kita njaluk pimpinan global supaya kolektif bisa nambah mandat panggunaan SAF 10% ing taun 2030, tuwuh paling ora 50% ing taun 2050, lan mekanisme insentif rega sing nuwuhake sektor karbon rendah liyane. G7 kudu dadi pemimpin global kanggo netepake penerbangan net-zero, setuju paling ora 10% SAF ing komunike, lan nggawe koalisi global kanggo wong-wong sing nuwuhake ambisi kasebut.

Print Friendly, PDF & Email