Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Pelancong seneng preinan preinan langsung karo panyedhiya nalika durung mesthi

Saluran pesenan langsung bisa uga wis nambah popularitas amarga ringkihing pesenan lelungan ing kahanan saiki.

Print Friendly, PDF & Email
  • Preferensi konsumen ganti menyang preinan pesenan langsung
  • 39% responden survey ujar manawa umume lelungan kanthi langsung
  • 17% responden survey ujar manawa milih OTA lan situs perbandingan rega

Jajak pendapat industri perjalanan pungkasan wis ngumumake owah-owahan ing preferensi konsumen babagan preinan pesenan langsung, tinimbang liwat agensi perjalanan online (OTA).

Total 39% responden ujar manawa biasane bakal langsung pesen, banjur 17% sing milih OTA lan situs bandhing rega.

Analis nyathet yen shift iki ora ngagetne, amarga ana pambatalan fleksibel lan kabijakan pengembalian dana langsung sing ditawakake kanthi pesenan langsung.

Pandemi iki nyebabake owah-owahan kebiasaan pesenan konsumen. Survei sadurunge ing Q3 2019 nuduhake manawa OTA minangka pilihan pesenan sing paling populer, banjur dipesen langsung karo hotel utawa maskapai. Nanging, sawetara OTA alon banget nerbitake mbalekaken dhuwit lan nampa asil kasebut. Iki nyebabake kapercayan wisatawan bisa dipesen liwat perantara.

Saluran pesenan langsung bisa uga wis nambah popularitas amarga ringkihing pesenan lelungan ing kahanan saiki. Pelancong saiki pengin fleksibilitas paling dhuwur, lan ora nggumunake manawa saluran pesenan langsung fleksibel, pangowahan sing gampang lan pengembalian dana cepet bisa menang. 

Luwih saka iku, kemampuan kanggo nggawe pangowahan online nggawe kekuwatan maneh menyang tangan para pelancong lan nglancarake kabeh proses. Kanthi pesenan langsung, turis ngethok wong tengah kasebut, nyepetake proses pangowahan / pengembalian dana, lan nambah kepuasan.

Sawetara OTA alon-alon ngetokake pengembalian dana, lan pers negatif sing ditampa durung mbantu kapercayan lelungan. Nyatane, ing sawetara kasus, ing UK Otoritas Persaingan lan Pasar ngancam tumindak ukum kajaba agensi lelungan online ketemu jadwal pambayaran maneh 14 dina.

Kapercayan marang kemampuan OTA kanggo ngasilake dhuwit mbalekake kanthi kapercayan. Tanggapan alon banget nggawe sampeyan frustasi lan nyebabake saya adoh saka cara pesenan iki.

Print Friendly, PDF & Email