Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Rong penumpang Royal Caribbean nyoba positif kanggo COVID-19 nalika pelayaran sing divaksinasi

Milenium Selebriti minangka salah sawijining kapal pesiar pertama ing Amerika Utara sing miwiti maneh kapal pesiar sawise setaun lan dadi pelayaran vaksin COVID-19 paling gedhe ing saindenging jagad iki.

Print Friendly, PDF & Email
  • Penumpang pesiar Millennium Selvaksin sing divaksinasi kanthi positif kena virus corona
  • Penumpang asimtomatik lan saiki lagi kapisah
  • Kabeh kru lan penumpang diwasa kudu nuduhake bukti vaksinasi lengkap lan tes COVID-19 negatif sadurunge mlebu

Loro penumpang onboard saka Kraton KaribiaKapal pesiar Milenium Selebriti wis kabukten positif kena virus corona, ujare operator pelayaran kasebut.

Miturut Royal Caribbean, para penumpang ora asimtomatik lan saiki lagi isolasi.

Penumpang, sing lagi nuduhake kabin, diawasi dening tim medis Royal Caribbean, lan operator pelayaran nglakokake kontak, nyepetake tes kanggo kabeh kontak sing cedhak karo individu kasebut.

Milenium Selebriti minangka salah sawijining kapal pesiar pertama ing Amerika Utara sing miwiti maneh pelayaran minggu kepungkur, sawise luwih saka setahun lan pelayaran vaksin COVID-19 paling gedhe ing saindenging jagad iki.

Millenium Selebriti bisa nampung 2,000 wong, nanging saiki beroperasi udakara kapasitas 30%.

miturut Kraton Karibia, kabeh kru kapal pesiar lan kabeh penumpang pelayaran diwasa ing Milenium Selebriti kudu menehi bukti vaksinasi lengkap uga menehi tes COVID-19 negatif sadurunge utawa nalika numpak kapal.

Royal Caribbean wiwit lelayaran ing wulan Juni sawise ketemu karo pedoman lengkap Pusat Kontrol dan Pencegahan Penyakit (CDC) sing kalebu kru sing divaksinasi lan kabeh wong sing duwe 16 bukti bukti vaksin nglawan COVID-19.

Operator pelayaran kalebu sing terakhir bali menyang operasi pra-pandemi amarga CDC menehi pandhuan sing ketat awal taun iki kanggo industri pelayaran kanggo nerusake lelungan maneh, sawise sawetara kapal dadi papan panas kanggo virus taun kepungkur.

Print Friendly, PDF & Email