Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Barbados nerbitake pratelan babagan penumpang Millenium Selebriti sing positif diuji COVID-19

Wiwit nilar Barbados, kapal kasebut nelpon ing telung tujuan liyane, lan saiki bali menyang St. Maarten nalika pelayaran kasebut bakal rampung miturut jadwal.

Print Friendly, PDF & Email
  • Millenium Selebriti mlebu ing Barbados dina Senen, 7 Juni 2021 minangka port panggilan kaping pisanan
  • Loro penumpang Millenium Selebriti sing positif COVID-19
  • Ana luwih saka 1200 penumpang sing wis divaksinasi lan kru ing kapal kasebut

Milenium Selebriti budhal menyang homepageort Philipsburg, St. Maarten kanggo jadwal plancongan 7 wengi lan mlebu ing Barbados dina Senen, tanggal 7 Juni 2021 minangka port panggilan pertama. Kabeh penumpang dites sadurunge munggah pesawat lan negatif nalika semana. Wiwit nilar Barbados, kapal kasebut nelpon ing telung tujuan liyane, lan saiki bali menyang St. Maarten nalika pelayaran kasebut bakal rampung miturut jadwal.

Kita wis dilaporake dening mitra ing Pelayaran Selebriti yen ing pungkasan tes pelayaran, nalika bali menyang St. Maarten, loro penumpang luwih saka 1200 penumpang sing wis divaksinasi lan anggota kru ing kapal kasebut, positif nandheske COVID-19. Loro-lorone asimtomatik lan apik. Muga-muga bisa pulih kanthi cepet.

Kasunyatan kedadeyan kasebut ing pungkasan uji coba plancongan rutin, nguatake kekuwatan lan pentinge kita nindakake kabeh protokol sawayah-wayah. Kanthi ngetrapake protokol kanthi kuat, saben wong bisa nerusake pengalaman urip kanthi cara sing paling cedhak karo kekuwatane, nalika tetep eling yen COVID tetep ana ing kita lan mula kita kudu adaptasi. Iki minangka dhasar saka pendekatan kita sawayah-wayah lan mulane kita miwiti maneh lelungan kanthi ati-ati karo pelayaran uji coba kaping pisanan iki. Kanggo pelayaran, kita wis nggawe lan ngetrapake protokol entri tapel wates sing ketat lan proses kayata tur gelembung, supaya kita bisa ngatur gerakan kanthi efektif lan nyedhiyakake trek kontak. Penting banget yen kita kabeh terus ngetutake protokol nalika komunikasi kanthi lokal lan nampani para wisatawan.

Print Friendly, PDF & Email